Coșul meu
 • Nume Pret Reducere Cantitate Subtotal
 • Total: 0,00 lei
 • Aventurile lui Tom Sawyer

  Aventurile lui Tom Sawyer
  Autor
  Twenge J.
  Editura
  Steaua Nordului
  Anul
  0000
  Pagini
  320
  Gen
  Lectură pentru elevi
  Tip
  Broșată
  ISBN
  9786065113404
  Stoc epuizat

  Distribuie această carte

  Romanul "Aventurile lui Tom Sawyer" scris de Mark Twain, scriitorul preferat de milioane de copii si adulti, fara care este imposibil sa ne imaginam literatura americana si cea mondiala, a aparut in anul 1876. Desi, initial, interzis in America din cauza jargonului folosit de autor, a devenit in scurt timp si ramane a fi si astazi unul dintre cele mai cautate romane din literatura pentru copii.

  Personajul principal, Thomas Sawyer, este un copil sarac si orfan care a crescut impreuna cu fratele sau vitreg Sid si verisoara Mary la matusa Polly, intr-un sat de pe malul fluviului Mississippi.

  In aventurile sale, Tom este in cautare de comori, alaturi de prietenul sau Huckleberry Finn. Intr-o noapte copiii surprind comiterea unei crime in cimitir de catre Joe Indianul. In cele din urma, Tom il descopera pe Joe intr-o pestera si astfel autoritatile il prind pe raufacator, iar Tom este sarbatorit ca erou.

  Gratie umorului cu care sunt prezentate peripetiile personajului principal, cititorul se poate regasi in unele din ele si sa-si reaminteasca de zilele fericite din copilaria sa.

  Romanul a fost ecranizat de mai multe ori intre anii 1917-1938.gfgf ghasf gafd ghasf dhags

  Nume Contacte Stock

  0,0

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  Nu există nicio recenzie!

  Sugestii și observații


  Contactaţi-ne

  Detalii livrare

  Care sunt modalitatile de livrare?

  Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

   

  • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

   

  Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

  Curierat Chisinau:

  În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

  Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

  Curierat National:

  În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

  Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

   

  • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

   

  Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

  Modalități de plată

   Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

   

  Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

  • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

  Care este suma minima pentru care pot comanda?

  Nu exista o valoare minima a comenzii.