Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

The power of wow

The power of wow
Aвтор
Mark Dagostino/Tony Hsieh
Издательство
Год
2020
Страницы
296
Жанр
Dezvoltare personala
Тип
NECARTONATA
ISBN
9786067224078
Код продукта
656684
Stoc limitat
255 лей
- +

 De la angajatii Zappos, cu sprijinul lui Mark Dagostino, coautor de bestselleruri New York Times

Din ringurile de wrestling la Hollywood sau in centrul arenei politice nationale, coautorul de bestselleruri New York Times Mark Dagostino s-a remarcat repede ca unul dintre cei mai convingatori scriitori de nonfictiune din prezent, care inspira si motiveaza. Este recunoscut pentru The Magnolia Story, bestseller aflat pe locul 1 in topul New York Times, scris impreuna cu Chip si Joanna Gaines, vedetele emisiunii Fixer Upper de la HGTV.

Mark a invatat meserie ca reporter de stiri pentru Boston Globe, dezvoltandu-si abilitati care aveau sa-i fie utile in urmatorii zece ani ca editorialist, corespondent si redactor la CNN, TODAY, The Early Show, The View, Inside Edition sau Entertainment Tonight. in 1999, la 24 de ani, Tony Hsieh (se pronunta sei) a vandut LinkExchange (compania al carei cofondator era) catre Microsoft pentru 265 de milioane de dolari.

S-a alaturat Zappos ca investitor si consilier, devenind in final CEO, ajutand-o sa creasca de la vanzari aproape inexistente in 1999 la miliardele de dolari din prezent. in 2009, Amazon a achizitionat Zappos pentru aproximativ 1,2 miliarde de dolari. Tony si-a pastrat functia de CEO, lucreaza independent de Amazon si continua sa consolideze Zappos ca pe o companie dedicata serviciilor pentru clienti, culturii organizationale si comunitatii. Cartea lui Cum sa livrezi fericire a fost publicata in 2010 si ii subliniaza traseul din momentul in care a creat o ferma de rame si pana la viata la Zappos. Clientii nu pot iubi o companie daca n-o iubesc angajatii mai intai, iar Zappos dovedeste acest lucru.

Multor directori le place sa scrie carti despre cat de grozave sunt companiile lor; de data aceasta, e o placere sa aflam povestile chiar de la oamenii care lucreaza acolo. Simon Sinek, optimist si autorul bestsellerurilor incepe cu de ce si Liderii mananca ultimii O lectura obligatorie despre o afacere extraordinara. Tony si compania sa au descoperit cum sa maximizeze eficienta organizationala cu inima, iar o mare parte din poveste e impartasita aici cu transparenta, modestie si talent. Cartea ofera o imagine asupra viitorului productivitatii pe aceasta planeta, in mod sustenabil si cu o eleganta eficienta.

Имя Контакты Наличие
LIBRARIUS 412 Chisinau , Bd. Moscova, 1/1
078 747 412
В наличии
Librarius 445 Chisinau , str. Arborilor 21, et 4
079366445
В наличии

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк