Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Micul Print (editie cartonata)

Micul Print (editie cartonata)
Издательство
Год
2023
Страницы
136
Жанр
Carti copii
Формат
170x230
Тип
NECARTONATA
ISBN
9789734738625
Код продукта
717572
Нет в наличии

 Opera a scriitorului si aviatorului Antoine de Saint-Exupery, Micul Print este una dintre cele mai faimoase carti ale umanitatii, fiind tradusa in peste 500 de limbi si dialecte (doar Biblia a beneficiat de mai multe traduceri).

Publicata in 1943 (asadar in plin razboi mondial), inspirata poate de un episod traumatizant din biografia autorului ei (in 1939, zburand pe ruta Paris – Saigon, Saint- Exupery a fost nevoit sa aterizeze in desertul Libiei, fiind salvat in ultimul moment de o caravana de nomazi), Micul Print este o fantezie filozofica (formula bine ilustrata in literatura franceza inca din secolul al XVIII-lea) care imbraca forma unei povesti pentru copii. In spatele limbajului simplu se ascunde insa o intreaga „padure de simboluri”, iar cartea e de fapt o meditatie profunda despre bine si rau, care pune fata in fata lumea pe cat de autosuficienta, pe atat de absurda a „oamenilor mari” cu candoarea si inocenta copilariei, detinatoare a adevaratei intelepciuni.

Micul Print ramane unul dintre personajele nemuritoare ale literaturii universale, care a sedus cateva generatii de cititori de toate varstele, pastrandu-si intacta puterea de fascinatie si in zilele noastre.

Octavian Soviany

Imbracat in hainele unei noi traduceri, Micul Print isi continua drumul catre stele cu aceasta minunata editie romaneasca, publicata in ceas aniversar, la 80 de ani distanta de momentul venirii lui pe lume.

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк