Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Manual de psihologie clinica Vol 1

Manual de psihologie clinica Vol 1
Aвтор
Camelia Soponaru
Издательство
Год
2022
Страницы
448
Жанр
Psihologie
Формат
235x160
Тип
NECARTONATA
ISBN
9789734689927
Код продукта
717597
Нет в наличии

 Manual de psihologie clinica (vol. I). Teorie, practica si specificitate... by Camelia Soponaru
Cuvant‑inainte de Daniel David
Proiect amplu, Manualul de psihologie clinica abordeaza domeniul dintr-o perspectiva contemporana, surprinzand transformarile si evolutiile sale. Acest prim volum descrie traseul pe care orice aspirant trebuie sa-l parcurga pentru a deveni psiholog clinician: pe de o parte, se subliniaza importanta adaptarii practicianului la nevoile in continua schimbare ale oamenilor si, pe de alta parte, este explicat demersul din spatele alegerii interventiilor si aplicarii acestora. Cele cinci parti acopera teme variate, precum competentele interculturale ale psihologului clinician, clasificarea tulburarilor, rolul interviului clinic in evaluarea psihologica si efectul perioadei pandemice asupra starii de sanatate mintala a indivizilor.
„O lucrare cu anvergura academica si profesionala de top, acoperind comprehensiv, prin tematici diverse, reunite in doua volume, domeniul psihologiei clinice. Pot sa spun ca volumele sunt si vor ramane de referinta in domeniu in tara pentru mult timp, astfel ca nu trebuie sa lipseasca din bibliografia studentilor, cadrelor didactice, cercetatorilor si practicienilor in domeniu.” (Daniel David)
 
Camelia Soponaru este conferenţiar la Facultatea de Psihologie si Stiinţe ale Educaţiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, doctor in psihologie, psiholog clinician si psihoterapeut TCC. A urmat studii aprofundate la Universitatea „Claude Benard”, Lyon, sub coordonarea dr. Jean Cottraux. A realizat peste 80 de studii si cercetari in domeniile psihologiei sociale, psihologiei clinice si psihoterapiei.

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк