Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Invatarea flexibila

Invatarea flexibila
Aвтор
Ion Albulescu
Издательство
Год
2023
Страницы
152
Жанр
FILOLOGIE SI PEDAGOGIE
Формат
235x165
Тип
Necartonata
ISBN
5948495008765
Код продукта
737616
Stoc suficient
104 лей
- +

 Abordarea pedagogica diferentiata le apare multora ca solutie pentru a face fata diversitatii elevilor din scoli. Constient de aceasta diversitate existenta in clasa, de modurile personale in care se produce invatarea, profesorul va trebui sa conceapa modalitati eficiente de a proceda, iar calea de urmat este promovarea a ceea ce literatura pedagogica desemneaza de ceva timp ca fiind invatarea flexibila.

 
Conceptul de invatare flexibila este unul generic, acoperind toate acele situatii in care elevii au ceva de spus despre cum, unde si cand are loc invatarea, fie in contextul cursurilor urmate in mod traditional, in sala de clasa, fie in context netraditionale, precum invatarea deschisa, invatarea la distanta, invatarea mobile cu ajutorul TIC. Astfel, invatarea flexibila este centrata pe elev, incurajand o mare autonomie din partea acestuia. Etosul sau este de a imputernici elevii cu responsabilitatea invatarii si de a le oferi un control mai mare asupra acesteia, astfel incat sa devina mai auto-directionati, de a creste gama optiunilor disponible atat pentru elevi, cat si pentru profesori, rezultand o estompare a granitelor interne si externe traditionale.
 
In paginile acestei carti sunt prezentate mai intai complexele semnificatii conceptuale ale invatarii flexibile si temeiurile ei, problematica diferentierii intruirii, strategiile didactice prin care poate fi promovata si resursele educationale disponibile, pentru ca apoi sa fie abordate ceea ce am considerat a fi ipostazele practice ale manifestarii ei. Astfel, cei interesati de aceasta problematica, profesori, studenti, specialisti in educatie, vor gasi repere teoretice care se pot constitui in puncte de plecare pentru propriile interogatii, investigatii, reflectii si initiative care sa depaseasca practici consecrate printr-o indelungata traditie, dar uneori ineficiente. - Ion Albulescu
Имя Контакты Наличие
LIBRARIUS 403 Chisinau , Str. Puşkin, 22
078 747 403
В наличии
LIBRARIUS 412 Chisinau , Bd. Moscova, 1/1
078 747 412
В наличии

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк