Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

De ce avem nevoie de olita? 

De ce avem nevoie de olita? 
Aвтор
Usborne Books
Издательство
Год
2024
Страницы
12
Жанр
CARTI EDUCATIVE
Формат
160x190
Тип
Cartonata
ISBN
9786060963547
Код продукта
752138
Нет в наличии

 De ce avem nevoie de olita? este una dintre cartile din colectia interactiva Usborne de carti pentru copii. Cartea este special facuta pentru cei mici sa invete si sa descopere lumea prin joaca.

 

Primele intrebari si raspunsuri pentru cei mici.

Aceasta carticica cu clapete este un sprijin grozav pentru ca cei mici sa invete sa mearga la olita. Cu ilustratii minunate, umor delicat si un text usor de inteles, aceasta ii ajuta pe copii sa renunte la scutece… si sa poarte chilotei!

 

Cartea De ce avem nevoie de olita? are:

• Continut interactiv: cartea include elemente cu clapete ce pot fi deschise de manutele curioase ale copiilor, oferind o experienta de lectura dinamica si interactiva
• Educatie si suport: aceasta carte este conceputa pentru a raspunde intrebarilor frecvente ale copiilor despre procesul de a merge la olita
• Ilustratii atractive: cartea este imbogatita cu ilustratii colorate si prietenoase, care fac subiectul mai accesibil si mai interesant pentru copii, stimulandu-le curiozitatea si dorinta de a explora
Colectia Usborne este renumita pentru calitatea si varietatea sa, oferind o gama larga de titluri pentru copii de toate varstele si interesele.
 

Iata cateva aspecte care disting cartile Usborne:
Calitatea continutului: cartile sunt de inalta calitate atat pentru informatii, cat si pentru ilustratii.
Diversitatea tematica: colectia Usborne acopera o gama larga de subiecte, de la carti pentru bebelusi si prescolari, pana la carti de fictiune, carti educationale si enciclopedii pentru copii mai mari. Fiecare carte este adaptata pentru a raspunde intereselor si nevoilor diferite ale copiilor de diferite varste si interese.
Inovatie si elemente interactive: Usborne se evidentiaza prin abordari noi si creative in prezentarea informatiilor si a continutului. De exemplu, unele carti pot include elemente interactive, cum ar fi: ferestre glisante, abtibilduri, puzzle-uri sau alte activitati care sa incurajeze implicarea activa a copiilor.
Adaptate varstei si usor de utilizat: cartile sunt adaptate pentru a raspunde nevoilor diferitelor categorii de varsta si pentru a sprijini dezvoltarea abilitatilor lor cognitive, lingvistice si artistice intr-un mod distractiv si placut.
Educative: Usborne are o echipa dedicata de autori, editori si consultanti educationali care lucreaza impreuna pentru a asigura ca cartile lor respecta standardele educationale si ofera informatii precise si de incredere, adaptate nivelului de intelegere al copiilor.
 

Colectia Usborne este iubita de parinti, dar mai ales de copii. Ofera-i copilului tau o carte potrivita nevoilor sale prin care sa invete, sa se joace si sa se distreze in acelasi timp

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк