Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Cum sa intelegem teoria cuantica

Cum sa intelegem teoria cuantica
50%
Aвтор
Carlo Rovelli
Издательство
Год
2021
Страницы
192
Жанр
Carte practica si de specialitate
Формат
200x130
Тип
NECARTONATA
ISBN
9789735070588
Код продукта
665561

 In vara anului 1925, un tanar fizician pe nume Werner Heisenberg ajungea pe insula Helgoland din Marea Nordului. In acel peisaj arid nu mai suferea de alergie si avea ocazia sa se gandeasca la o problema pe care nimeni nu reusise s-o lamureasca: ce se intampla in interiorul atomului?

Acolo, pe insula Helgoland, Heisenberg a avut o idee care avea sa puna bazele teoriei cuantice, declansand cea mai profunda revolutie stiintifica din toate timpurile. Pe cat de mari au fost succesele ei - a adus cu sine tehnologia moderna si energia nucleara -, pe atat de stranii sunt premisele teoriei cuantice si fenomenele pe care le descrie: la scara microscopica, lumea arata cu totul altfel decat o vedem in viata de zi cu zi. Helgoland este povestea nasterii teoriei cuantice si a incercarii fizicienilor si filozofilor de a-i intelege semnificatia.

Carlo Rovelli prezinta difereritele ei interpretari acumulate vreme de un secol, pentru a ajunge la interpretarea relationala, in care lumea e alcatuita la nivel fundamental din relatii si evenimente, nu din substante fixe, durabile. La fel ca tot ce ne inconjoara, noi insine existam doar prin interactiunile cu ceilalti, suntem precum reflexiile succesive in oglinzi.

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк