Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Adio dar mai stau putin

Adio dar mai stau putin
50%
Aвтор
Издательство
Год
2014
Страницы
312
Жанр
Fictiune,mistica,fantazy
Формат
130x200
Тип
Necartonata
ISBN
9789736897269
Код продукта
356252

Noua ediţie în limba română a bestsellerului internaţional A Long Way Down de Nick Hornby, care poartă titlul Adio, dar mai stau puţin, apare odată cu lansarea filmului omonim, regizat de Pascal Chaumeil. Romanul a fost nominalizat pe lista scurtă la Whitbread Award în 2005 şi la Commonwealth Writers Prize în 2006.

Cu stilul ireverenţios şi ironic care l-a consacrat, Hornby urmăreşte în acest roman patru personaje aflate în pragul sinuciderii, invitându-ne să descoperim, alături de ele, momentele de fericire pe care nu mai ştim să ni le oferim. Impactul imens al cărţii lui Nick Hornby rezidă în amestecul de emoţie şi umor, de autoderiziune, sinceritate şi seriozitate, care transformă un subiect atât de delicat într-o apologie a micilor bucurii ale vieţii.

În ajunul Anului Nou, la Londra, patru necunoscuţi se întâlnesc pe acoperişul unei clădiri de stranie notorietate, supranumită „Turnul sinucigaşilor“ – Martin, o vedetă TV căzută în dizgraţie, Jess, o adolescentă rebelă, Maureen, o femeie care îşi îngrijeşte copilul grav bolnav şi JJ, un rocker american incapabil să-şi facă un nume. Soarta îi aduce împreună în acelaşi moment şi loc când sunt gata să-şi pună capăt zilelor, iar deconcertanta coincidenţă îi uneşte: depănându-şi povestea, decid să-şi amâne sfârşitul până la următoarea sărbătoare care îi împinge pe cei singuri şi nefericiţi la gesturi extreme: Sfântul Valentin. Vor reuşi să descopere între timp un argument care să infirme logica disperării? 

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк