Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Economiseste cu Jamie

Economiseste cu Jamie
Aвтор
Издательство
Kоллекция
Jamie Oliver
Год
2015
Страницы
288
Жанр
Gastronomie
Формат
190x250
Тип
Cartonata
ISBN
9786065887817
Код продукта
394014
Stoc suficient
450 лей
- +
  •             Această carte vă va învăţa cum SĂ GĂTIŢI MÂNCARE SAVUROASĂ ŞI HRĂNITOARE, ECONOMISIND BANI
    Mă refer la AROME GROZAVE, reţete de suflet care VĂ VOR UMPLE DE bucurie & MESE COLORATE şi energizante.
    Fiecare reţetă este foarte NUTRITIVĂ & MAI IEFTINĂ LA PORŢIE DECÂT un meniu cumpărat.
                E timpul să abordaţi bucătăria INTELIGENT.
    Jamie Oliver a gătit pentru prima oară într-un pub aparținând părinților săi – The Cricketers, din localitatea Clavering, comitatul Essex – la vârsta de 8 ani. După ce a absolvit școala, și-a început cariera de maestru bucătar, care l-a îndreptat spre River Café, unde a fost remarcat cu entuziasm de o companie de producție pentru televiziune, fapt ce a constituit debutul seriei The Naked Chef. 

              În anul 2001, Jamie a lăsat în urmă această serie, când și-a deschis restaurantul Fifteen din Londra, unde sunt instruiți și în prezent tinerii defavorizați care își doresc o carieră în alimentația publică. După câțiva ani, a izbutit să facă schimbări privind calitatea meniurilor din cantinele școlare din Marea Britanie și a continuat să atragă atenția asupra nevoii de educație alimentară superioară pentru întreaga populație. Organizația sa caritabilă, Jamie Oliver Food Foundation, încearcă să îmbunătățească viețile oamenilor prin instruire nutrițională și abilități în privința gătitului. Această instituție operează în cadrul restaurantelor Fifteen, prin programul de calificare profesională din Londra, ca și în localurile similare din Cornwall și Amsterdam. De asemenea, Jamie organizează cursuri practice de gătit în cadrul centrelor Ministry of Food din Marea Britanie și Australia, în parteneriat cu The Good Foundation. El a creat totodată Jamie’s Home Cooking Skills, un curs pentru școlile gimnaziale autorizat de BTEC, fiind implicat și în Kitchen Garden Project, un program referitor la cultivarea și prepararea ingredientelor, pentru elevii din clasele primare. În SUA, Jamie Oliver Food Foundation încearcă să introducă educația alimentară în programa școlară, în companii și comunități, apelând la parteneriate, pentru a atrage cât mai mulți oameni în proiectele sale generoase. 
                Printre restaurantele de succes ale lui Jamie se numără Barbecoa, Union Jacks și localurile Jamie’s Italian din Marea Britanie și din alte țări. O gamă largă de produse proprii, alimentare și nealimentare, a devenit astăzi renumită în întreaga lume.

               Scrie pentru revista sa, Jamie Magazine, poate fi urmărit pe propriul canal YouTube – Jamie Oliver’s Food Tube –, deține 5 aplicații premiate și a publicat până acum 14 cărți de bucate, care au înregistrat vânzări impresionante, toate fiind acompaniate de emisiuni televizate. Cea mai populară carte a sa, Gătește în 30 de minute cu Jamie, este în Marea Britanie bestsellerul de nonficțiune vândut cel mai rapid din toate timpurile. Jamie locuiește la Londra și în Essex, împreună cu soția sa, Jools, și copiii lor, Poppy, Daisy, Petal și Buddy.
  •  
Имя Контакты Наличие
LIBRARIUS 434 Chisinau , str. Ștefan cel Mare 64
078747454
В наличии
Librarius 445 Chisinau , str. Arborilor 21, et 4
079366445
В наличии

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк