Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Anam Cara

Anam Cara
Editura
Elena Francisc Publishing
ISBN
9789731812885
Cod produs
573841

 Comentarii (0)

O carte splendida, o capodopera mistica, magica si literara, o bijuterie de intelepciune metafizica, slefuita de un adevarat Maestru. Obiectul in sine, cartea facuta din hartie si cerneala nu este decat oglindirea in materie tangibila a trairii unei stari de constiinta supreme a umanitatii. Unii o numesc Christos, altii o numesc Starea Maestrului Interior, altii, pur si simplu Iubire. Dincolo de orice cuvant, este o experienta in care devenim constienti de acea parte din noi, universala, unica, din care isi trag energia toate rolurile pe care le-am jucat vreodata in aceasta dimensiune incarnata.
 
 
Frazele acestei carti nu apartin lui John O’Donohue, el este doar un aspect, scribul incarnat al acestei curgeri, ci Sufletului sau, cel constient de conexiunea profunda cu tot ceea ce exista, cel care traieste in acea dimensiune a Fiintei in care Umanitatea este Una. Aceasta carte nu apartine unui om, ci Umanitatii, nu apartine unui timp, ci clipei eterne, nu apartine unei traditii sau civilizatii, ci face parte din patrimoniul intelepciunii eterne dobandite in experienta de a fi uman.
 
 
Este o cu adevarat o carte care rezoneaza cu Maestrul Interior al fiecaruia, potrivita cu aceste timpuri ale transformarii profunde, o carte transpersonala si poetica in care fiecare va gasi paragrafe intregi ce i se adreseaza lui si numai lui. Este o carte care face inima sa vibreze la fiecare pagina si care nu va parasi niciodata noptiera, o carte care va deveni un reper in toate privintele. Cu greu Calatoria Inimii si-ar fi putut gasi o expresie mai perfecta in cuvinte.
Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii