Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Semnele trupului la copil

Semnele trupului la copil
50%
Editura
Anul
2009
Pagini
440
gen
Psihologie
Format
130x200
Tip
Brosata
ISBN
9789737074188
Cod produs
226707

Un ghid despre sănătatea, din cap până în picioare, a copilului dumneavoastră, la naştere şi în primii ani de viaţă
Cum aflăm ce-l doare pe copilul care încă nu ştie să vorbească? De unde ştim dacă băşicuţele de pe piele, buricul bombat, respiraţia greoaie, capul ţuguiat sau căscatul excesiv trebuie să ne îngrijoreze sau sunt doar nişte manifestări trecătoare? După succesul cărţii Semnele trupului. Cum să afli de ce suferi fără să mergi la medic, autoarele propun o completare absolut necesară, de vreme ce tipurile de afecţiuni diferă semnificativ de la copiii mici la adulţi. Uşor de consultat, volumul de faţă oferă părinţilor o hartă completă, din cap până-n picioare, a semnelor maligne ale trupului copilului, indicând mai ales cazurile în care trebuie intervenit rapid şi se recomandă consultarea medicului pediatru.

Joan Liebmann-Smith este sociolog specializat în probleme medicale şi autor de lucrări medicale, cu o activitate recompensată prin mai multe premii. Articolele pe care le-a semnat au fost publicate în American Health, Ms., Newsweek, Redbook, Self şi Vogue. Doamna Liebman-Smith a apărut în numeroase talk-show-uri de televiziune, inclusiv în The Oprah Winfrey Show şi în The Body Show.

Jacqueline Nardi Egan este jurnalistă specializată în domeniul medical şi s-a implicat în dezvoltarea şi redactarea unor programe educative pentru medici, pacienţi şi consumatori. Doamna Egan a fost editor pe teme medicale la revista Family Health. 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii