Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Ingerasii nostri

Ingerasii nostri
50%
Editura
Colectie
Familia
Anul
2008
Pagini
208
gen
Educatie
Format
130x200
Tip
Brosata
ISBN
5948486006237
Cod produs
129934

Cu siguranţă, mulţi părinţi au simţit, la un moment dat, că nu mai pot face faţă problemelor cu care se confruntă în relaţia cu copiii lor. Au acuzat copilul ori s-au acuzat pe ei înşişi. S-au simţit nesiguri, lipsiţi de încredere, frustraţi de neputinţa de a îmbunătăţi comportamentul odraslelor lor.

Pentru a le veni în ajutor, medicul Tanya Byron şi producătorul BBC Sacha Baveystock au realizat un serial de televiziune – Little Angels – în cadrul căruia mai multe familii au avut curajul şi onestitatea de a se lăsa filmate în căminul lor, pentru o perioadă de cel puţin două săptămâni, în dorinţa de a identifica adevărata problemă a copiilor lor.

Cartea dezvoltă concluziile desprinse din acest program cu privire la diferite situaţii ce pot deveni conflictuale – certuri, sfidare, probleme cu somnul, copii neascultători, probleme cu mâncarea, comportamentul la oliţă, probleme emoţionale. Prin exemple şi sfaturi, ea este un sprijin pentru părinţi, îndrumându-i cum să transforme un copil problemă într-un ,,îngeraş”.
Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.
O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.
 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii