Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Tot ceea ce nu vrei sa stie copiii despre sex

Tot ceea ce nu vrei sa stie copiii despre sex
Editura
Colectie
Familia
Anul
2012
Pagini
464
gen
Parenting
Format
153*220
Tip
NECARTONATA
ISBN
9786065883567
Cod produs
307741

Întrebările legate de sexualitate ale micuţului dumneavoastră vă iau prin surprindere sau vă produc nelinişte? Nu sunteţi singurii. Aproape toţi părinţii trec prin acest gen de stări. Sexualitatea copiilor este un subiect care stârneşte confuzie şi sentimente contradictorii tuturor adulţilor. Parafrazând titlul celebrei cărţi Tot ce ai vrut să ştii despre sex* dar ţi-a fost teamă să întrebi, autorii abordează cele mai mari temeri ale părinţilor în mod deschis, cu umor şi naturaleţe.

Ce-aţi putea spune când fiica dumneavoastră de 4 ani intră în dormitor în timp ce faceţi dragoste? Ar fi trebuit, oare, să-i povestiţi mai puţine lucruri despre sex fiului dumneavoastră atunci când vă răspunde: „E scârbos!“? Dar când e vorba de adolescenţi? Ar trebui să-i cumpăraţi fiului dumneavoastră prezervative? Ar trebui să încercaţi să vă împiedicaţi fiica să aibă relaţii intime?

Scrisă de două autorităţi în domeniu, cartea oferă sfaturi şi sprijin oricărei persoane care se străduieşte să aibă un dialog deschis cu tinerii despre sex. Fie că urmăriţi să vă protejaţi copilul adolescent de bolile cu transmitere sexuală, fie că doriţi să vă educaţi micuţii în aşa fel încât să ajungă să-şi cunoască şi să-şi înţeleagă corpul, aveţi în faţă un manual care nu ar trebui să vă lipsească din bibliotecă.
„Făcând o analiză fină şi inteligentă a problemei sexualităţii, această carte va oferi cel mai potrivit prilej pentru a se lămuri cele mai importante aspecte ale vieţii tinerilor.“

WENDY WASSERSTEIN, câştigătoare a Premiului Pulitzer, autoare a cărţilor The Heidi Chronicles şi Shiksa Goddess

„Un îndreptar cuprinzător şi de un real folos, pentru un subiect foarte delicat, prezentat într-un stil plin de umor şi antrenant. Autorii abordează toate problemele de bază, cu deosebită atenţie şi cu multă delicateţe. Nu voi ezita să recomand această carte părinţilor pacienţilor mei.“

Dr. JOE M. SANDERS Jr.
Dr. JUSTIN RICHARDSON a absolvit Facultatea de Biologie cum laude, deţine un master în antropologie socială şi un doctorat în medicină, toate de la Universitatea Harvard. Ulterior, şi-a obţinut specializarea în psihiatrie la Spitalul McLean/Şcoala de Medicină Harvard, unde a fost rezident-şef. Realizările sale din perioada respectivă au fost recunoscute prin decernarea premiilor Asociaţiei Medicale Americane, Asociaţiei Psihanalitice Americane şi Grupului pentru Progres în Psihiatrie. În prezent este profesor-asistent de psihiatrie clinică la Columbia University şi Cornell University.

Pe lângă activităţile de consiliere pe tema dezvoltării sexuale a copiilor oferite mai multor şcoli particulare, dr. Richardson a fost consultantul pe probleme de psihiatrie al serialului de televiziune In Treatment, produs de HBO.

Dr. Richardson a contribuit, ca editor, la Harvard Review of Psychiatry timp de aproape 10 ani. Are un cabinet privat de psihiatrie şi psihanaliză în Manhattan.

MARK A. SCHUSTER, doctor în medicină, doctor în filozofie, a obţinut diploma de licenţă summa cum laude de la Yale, doctoratul în medicină de la Harvard, titlul de master în politici publice la Kennedy School of Government şi doctoratul în filozofie la Şcoala doctorală RAND. Dr. Schuster este profesor asociat de pediatrie şi sănătate publică la Universitatea din California, Los Angeles (UCLA) şi codirector la Centrul de Cercetare a Sănătăţii Mamei, Copilului şi Adolescenţilor la RAND, grupul de expertiză din Santa Monica.

Ca director fondator al Centrului de Promovare a Sănătăţii Adolescenţilor, UCLA/RAND, sponsorizat de CDC, cercetează rolul părinţilor în promovarea sănătăţii copiilor. În prezent, conduce un proiect finanţat de Institutul Naţional de Sănătate (NIH) care ajută părinţii să deprindă abilităţi de comunicare pentru a discuta cu copiii lor despre problemele sexuale.

Dr. Schuster este autorul multor articole din publicaţii academice privind problemele de sănătate ale copiilor şi adolescenţilor şi este editorul cărţii Child Rearing in America: Challenges Facing Parents with Young Children (Cambridge University Press, 2002). În prezent, este medic pediatru la Boston Children’s Hospital.
 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii