Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Tanara vreau cariera

Tanara vreau cariera
Editura
Colectie
Stiletto Books
Anul
2011
Pagini
208
gen
Economie
Format
130x200
Tip
Necartonata
ISBN
9789736696664
Cod produs
269539

Ca să ai succes, e nevoie de mai mult decât de o diplomă şi o pereche de pantofi cu toc! Ţi-ar fi de folos înţelepciunea şi sfaturile practice ale femeilor care s-au aflat cândva la început de drum, au învăţat din greşelile lor şi au depăşit fiecare impas. Ei bine, Hannah Seligson ridică vălul de pe una dintre cele mai comune (şi, totuşi, mai puţin discutate) probleme cu care se confruntă femeile astăzi: supravieţuirea şi evoluţia la locul de muncă. Prin interviuri luate unora dintre cele mai de succes femei de afaceri, prin cercetări meticuloase şi prin discuţii faţă în faţă cu sute de fete aflate la începutul carierei, Seligson a reuşit să adune între paginile acestei cărţi tot ce vrei să ştii, dar ţi-a fost teamă să întrebi. Cartea include nu doar sfaturi din viaţa reală, puncte de vedere clare şi liste utile, ci şi trucuri inedite, pe care le poţi folosi fără exerciţiu prealabil — pentru a începe cu dreptul.

„Tânără, vreau carieră! ar trebui să facă parte din biblioteca fiecărei femei care lucrează, indiferent că are o slujbă de 10 zile sau de 10 ani.“

Nan Mooney, autoare a cărţii I Can’t Belive She Did That

„Un sfat bun la începutul carierei poate face diferenţa între a rămâne mediocru şi a dobândi un success excepţional.“

Tory Johnson, fondatoare şi CEO al companiei Women for Hire şi regizoare de platou pentru emisiunea TV Good Morning America

Noi, femeile din ziua de azi, dovedim un curaj nebun. Ne propunem să avem familie, carieră, fericire, linişte, ritm rapid şi tinereţe veşnică. Dar cum să facem să le putem avea pe toate? Cărţile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie să le ai dimineaţa în geantă, la pauza de cafea pe masă şi seara la o baie caldă. Totul despre cum să devii femeia care îţi doreşti să fii!
Exclusiv pentru femei.

Hannah Seligson, absolventă a Universităţii Brown, este în prezent jurnalistă independentă şi autoare de cărţi. Tânără, vreau carieră! este volumul ei de debut, care s-a bucurat de recenzii pozitive în publicaţiile New York Times, Forbes, Houston Business Journal şi Washington Post, ultimele două catalogând această carte drept una „absolut fundamentală pentru fiecare femeie nou angajată“. În 2009 a apărut cel de-al doilea volum al autoarei, A Little Bit Married: How to Know When to Walk Down the Aisle or Out the Door.

De asemenea, Hannah Seligson susţine discursuri în cadrul a numeroase conferinţe şi seminarii — desfăşurate în universităţi, corporaţii şi asociaţii de afaceri, printre aceste instituţii numărându-se Harvard Business School, Beijing Professional Women’s Network şi Culinary Institute of America. A fost invitată în emisiuni televizate, precum The Today Show, Fox News şi Glamour.

În prezent, deţine şi funcţia de consilier editorial pentru publicaţia Op-Ed Project.
 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii