Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Презентация книги «SANDHYA» Виорики Нагочевски. Встреча с автором.

 Презентация книги  «SANDHYA» Виорики Нагочевски. Встреча с автором.

Уважаемые читатели, приглашаем Вас на презентацию книги «SANDHYA» Виорики Нагочевски, которая пройдет 10 .05.2017 в книжном магазине «LIBRARIUS» по адресу ул. Пушкина, 15 в 16:00. На презентации Вы сможете приобрести книгу и получить автограф автора. Ждём вас!

 

Despre carte:

Un jurnal de călătorie nu e întodeauna un roman de dragoste. SANDYA este o excepție. Află contrastele care te fac mai liber, mai aproape de tine, mai acasă chiar dacă distanțele te fac mai străin.

Și dacă mai vrea, dacă îl dorește, și nu poate bloca mesajele, dragostea vine ca o dezlegare, o lecție de care să te ții și să nu te lași, nici chiar dacă apele oceanului îți va spăla nisipul de sub talpa piciorului care ți-l ia până în mijlocul apelor.

Perfecțiunea nu are limite, precum nici libertatea nu are aripi delimitate, dar fiecare tinde spre a le atinge prin gânduri, fapte și chiar atingeri de mână.

Doi eroi adevărați, o fată de 25 de ani și un bărbat bogat, cu o experiență coaptă, înrădăcinat în India, se avântă pe brațele unei iubiri, zbătându-se între nopți și zile neterminate, între furturi de săruturi rezemate pe clanțe de uși, care în loc să-i despartă, rămân ostaticii scârțâitului autentic, condamnând nopțile la nesomn.

Dumnezeu nu are anticameră. Bătaia de la ușa lui e bătaia spre inima fiecăruia. Uneori ușile se deschid și singure...