Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Maestrul si Margarita

Maestrul si Margarita
Aвтор
Bulgakov M.
Издательство
Год
2017
Страницы
520
Формат
145*210
ISBN
9786067104684
Код продукта
506084

Când într-o seară din primăvara anilor '30 doi scriitori moscoviți pun la îndoială existența diavolului, o singură ființă îi poate convinge de contrariu: Satana însuși. Sosit în Moscova pentru marele său bal, diavolul are nevoie de o regină. Și nici o femeie nu e mai potrivită pentru acest rol decât Margareta, cea care e gata să-și vândă sufletul pentru a-l revedea pe iubitul ei, maestrul, autorul romanului despre Isus și Pontius Pilat. 

Cu o poveste ce pendulează între Moscova în plin stalinism și Ierusalimul de acum două mii de ani, Bulgakov a dat naștere unui adevărat fenomen literar, care a uimit nu doar Rusia, ci și întreaga lume. Mereu surprinzător, ironic, pe alocuri melancolic ori satiric, romanul Maestrul și Margareta este pe drept cuvânt considerat una dintre capodoperele literaturii moderne rusești.

Când într-o seară din primăvara anilor '30 doi scriitori moscoviți pun la îndoială existența diavolului, o singură ființă îi poate convinge de contrariu: Satana însuși. Sosit în Moscova pentru marele său bal, diavolul are nevoie de o regină. Și nici o femeie nu e mai potrivită pentru acest rol decât Margareta, cea care e gata să-și vândă sufletul pentru a-l revedea pe iubitul ei, maestrul, autorul romanului despre Isus și Pontius Pilat.  Cu o poveste ce pendulează între Moscova în plin stalinism și Ierusalimul de acum două mii de ani, Bulgakov a dat naștere unui adevărat fenomen literar, care a uimit nu doar Rusia, ci și întreaga lume. Mereu surprinzător, ironic, pe alocuri melancolic ori satiric, romanul Maestrul și Margareta este pe drept cuvânt considerat una dintre capodoperele literaturii moderne rusești.

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк