Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Si tu poti fi Supernanny 1. Cum sa-ti cresti bine copilul

Si tu poti fi Supernanny 1. Cum sa-ti cresti bine copilul
50%
Aвтор
Издательство
Trei
Год
2011
Страницы
392
Жанр
Psihologie
Тип
Necartonata
ISBN
9789737074355
Код продукта
307802

Supernanny - Irina Petrea a scris o carte pentru toţi cei care doresc să înţeleagă mai bine relaţiile dintre părinţi şi copii. Fie că vrei să îţi înţelegi mai bine propria copilărie, fie că te pregăteşti să ai un copil, fie că eşti deja părinte această carte îţi oferă strategii simple pentru probleme ce-ţi par dificile. Plin de sfaturi, soluţii şi exemple, acest volum este rezultatul unei bogate experienţe de lucru cu copiii şi părinţii şi a fost scris din dorinţa de a aduce mai multă armonie în viaţa tuturor.

Nu e o carte pentru minte, ci una pentru suflet. Cred cu toată convingerea că fiecare dintre noi este rezultatul propriei copilării... - Irina Petrea

Când a acceptat să devină Supernanny - guvernanta ideală, în reality show-ul omonim difuzat de Prima TV, pentru Irina Petrea cel mai mult a cântărit dorinţa de a veni în sprijinul copiilor şi al părinţilor. Cu toţii ştim că o relaţie defectuoasă între părinte şi copil, le amărăşte şi, de multe ori, chiar otrăveşte viaţa, pe moment, dar şi pe termen lung, în loc să aducă, de ambele părţi, bucurie, dragoste, împlinire şi mulţumire, aşa cum ar trebui. De aceea, această carte nu trebuie să lipsească din casa nimănui care crede că educaţia se face din inimă.

IRINA PETREA e cunoscută publicului larg mai ales în postura de Supernanny, protagonista reality show-ului sus-menţionat, cu acelaşi titlu, difuzat de Televiziunea Prima TV, dar şi datorită numeroaselor articole publicate în reviste mondene. Recent, s-a alăturat Organizaţiei Salvaţi Copiii România în campania împotriva violenţei asupra copiilor. A lucrat ca realizator şi producător de emisiuni de televiziune, scenarist, traducător, director de relaţii publice şi profesor de limba şi literatura engleză. 

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк