Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Ai nevoie de aceasta carte ca sa obtii ceea ce-ti doresti

Ai nevoie de aceasta carte ca sa obtii ceea ce-ti doresti
Aвтор
Издательство
Kоллекция
Carti cheie
Год
2013
Страницы
304
Жанр
Psihologie
Формат
130x200
Тип
Brosata
ISBN
9786065885264
Код продукта
331371

Imaginează-ţi cât de mult s-ar îmbunătăţi viaţa ta, dacă ai avea abilitatea de a convinge uşor oamenii să acţioneze cum vrei tu. Sau dacă i-ai putea determina să treacă de partea ta instantaneu.
Află cum poţi obţine lucrurile cu adevărat importante: cariera pe care ţi-o doreşti… susţinerea permanentă a şefului… dragostea visată… salariul pe care-l meriţi…
Sau cum ţi se pot îndeplini alte dorinţe mai mărunte: copii gata de şcoală fără întârziere… servire promptă într-un bar aglomerat… servicii mai amabile din partea funcţionarilor publici… anularea unei amenzi… şi altele.
Ai în faţa ochilor o formulă accesibilă şi eficientă pentru a-i motiva pe ceilalţi. Citeşte-o acum şi preia controlul asupra destinului tău!

Până la publicarea acestei cărţi, tehnicile speciale create de cei doi autori puteau fi învăţate doar la seminarii, de către oamenii de afaceri care plăteau un preţ foarte ridicat pentru ele. În acest volum, Mark Palmer şi Scott Solder îşi dezvăluie pentru prima oară cunoştinţele în faţa unui public larg, ce poate afla astfel cum să-şi folosească abilităţile pentru a avea un impact maxim asupra celorlalţi.

Mark Palmer şi Scott Solder sunt fondatorii firmei de consultanţă You Need This.
Experienţa lor profesională în domenii precum psihologia afacerilor, dezvoltare organizaţională şi coaching pentru performanţă se combină facilitând predarea unor cunoştinţe unice. Au lucrat cu clienţi importanţi din afaceri, din mass-media britanică şi din structurile guvernamentale.

În calitate de trainer şi mentor pentru persoanele cu funcţii executive, Mark Palmer a oferit consultanţă, timp de zece ani, oamenilor de afaceri din numeroase consilii de conducere. Din anii ’90, Scott Solder a consiliat nume importante atât din cadrul BBC, cât şi din cadrul unor posturi comerciale. Palmer şi Solder îşi susţin întotdeauna împreună seminariile, armonizând psihologia comportamentală, programarea neurolingvistică şi tehnicile eficiente de comunicare, pentru a obţine un impact maxim. 

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк