Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Cartea ceaiului verde

Cartea ceaiului verde
50%
Aвтор
Издательство
Kоллекция
Sa fii sanatos
Год
2012
Страницы
256
Жанр
Culinarie
Формат
153*220
Тип
NECARTONATA
ISBN
9786065883420
Код продукта
294362
Stoc limitat
122 лей 50 %
61 лей
- +

Cartea ceaiului verde a fost o sursă de informaţii demnă de încredere vreme de un întreg deceniu în ceea ce priveşte vindecarea naturală, iar această a doua ediţie a lucrării originale aduce ultimele informaţii ştiinţifice în domeniu.

Ceaiul verde conţine numeroşi compuşi chimici naturali denumiţi polifenoli. Aceştia sunt antioxidanţi puternici care protejează împotriva cancerului şi a bolii cardiace, ajută la detoxificarea organismului, încetinesc procesul de îmbătrânire, reduc riscul de atac cerebral, luptă împotriva cariilor şi a gingivitei, stimulează imunitatea, ajută digestia şi încă multe altele. Dr. Lester A. Mitscher şi Victoria Dolby Toews susţin că, bând zilnic trei până la cinci ceşti de ceai, vă puteţi bucura nu numai de un beneficiu pentru sănătate, ci şi de efectul calmant al ceaiului verde.

Cartea ceaiului verde îndrumă cititorii către alegerea celor mai bune tipuri de ceai pe care le veţi savura şi de care vă veţi bucura. Această carte vă va convinge că un medicament nu a avut niciodată un gust atât de bun.
„Cunoscut în China ca o adevărată fântână a tinereţii, ceaiul verde a fost considerat ca având un rol important în prevenirea cancerului şi în încetinirea procesului de îmbătrânire. De la primele menţionări ale utilizării sale, în urmă cu 4000 de ani, oamenii au băut ceai verde pentru menţinerea sănătăţii şi pentru puterile sale revitalizante.“
Gretel Hakanson
Editor independent în domeniul nutriţiei sănătoase

Dr. LESTER A. MITSCHER predă la University of Missouri – Kansas şi la Victorian College of Pharmacy din Melbourne, Australia, şi a publicat lucrări în domeniul fitoterapiei. A semnat 250 de lucrări de cercetare şi este autor şi coautor a şase cărţi pe tema descoperirilor de medicamente şi a proprietăţilor acestora. Este membru al comitetului executiv al International Organization for Chemistry in Developing Countries şi a călătorit mult, susţinând conferinţe şi efectuând muncă de cercetare. Este consultant în industria farmaceutică şi la National Institutes of Health. Premiile conferite pentru cercetare includ Premiul ­Smissman în Chimie Medicală (American Chemical Society), Premiul Volweiler (American Association for Pharmaceutical Education), Premiul pentru Realizări în Cercetare în Chimia Produselor Naturale (American Pharmaceutical Association), Premiul în Chimie Medicală (Medicinal Chemistry Division, American Chemical Society) şi Premiul pentru Realizări în Cariera de Cercetare (American Society for Pharmacognosy). Este membru al American Association for the Advancement of Science şi membru al Galeriei Oamenilor de Seamă din Chimia Medicală a American Chemical Society.

VICTORIA DOLBY TOEWS efectuează cercetări şi scrie despre subiecte legate de sănătate din anul 1993. Şi-a luat diploma de Master în Sănătate Publică (summa cum laude) la Portland State University, care reprezintă o combinaţie între o diplomă de la Oregon Health and Science University, una de la Oregon State University şi una de la Portland State University. De asemenea, a absolvit summa cum laude Western Oregon University cu un titlu de Bachelor of Science in Health Education.

În calitate de cercetător liber profesionist şi autor de succes, a scris sau a fost coautor a numeroase cărţi despre sănătate.

Munca sa a primit recunoaştere pentru excelenţă ca finalistă la Premiile Maggie din 2001 care onorează excelenţa editorială la revistele de la vestul fluviului Mississippi şi i s-a acordat Oregon Laurels Scholarship între anii 1995–1998. A scris sute de articole în reviste despre medicina naturistă şi suplimentele nutriţionale. 

Имя Контакты Наличие
LIBRARIUS 403 Chisinau , Str. Puşkin, 22
078 747 403
В наличии
LIBRARIUS 422 Chisinau , str. Piața Unirii Principatelor, 3
078747422
В наличии

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк