Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Cum sa fii barbatul puternic pe care si-l doresc femeile/ Cum sa supravietuim in propria noastra familie

Cum sa fii barbatul puternic pe care si-l doresc femeile/ Cum sa supravietuim in propria noastra familie
Aвтор
Издательство
Год
2007
Страницы
112
Жанр
Psihologie
Формат
130x200
Тип
Brosata
ISBN
5948486005599
Код продукта
226411

Oare ce îşi doresc femeile? Este o întrebare veche de când lumea, dar de o mare importanţă pentru orice bărbat care trăieşte în secolul XXI. Ultimii cincizeci de ani au adus aproape o răsturnare în ceea ce priveşte rolul sexelor în societate şi speranţele pe care acestea şi le pun într-o relaţie de cuplu.

Bărbaţilor li s-a spus că trebuie să înveţe să mulţumească femeile, evoluând în afara stereotipurilor patriarhale care au guvernat existenţa străbunilor lor. Dar, indiferent de eforturile depuse în încercarea de a fi pe placul femeilor, viaţa unui bărbat din contemporaneitate e presărată cu frustrări, consternări şi resentimente.

Ce îşi doresc femeile? Iată şi un răspuns oferit de Elliott Katz în cartea Cum să fii bărbatul puternic pe care şi-l doresc femeile: un bărbat plin de forţă, care e în stare să ia o hotărâre, un bărbat pe care să se poată baza, care poate alege ceea ce e bine pentru cei dragi, un bărbat care se comportă demn şi responsabil, făcând ceea ce trebuie, nu ce e mai simplu, la modă sau rapid.

Cartea reprezintă o lectură obligatorie pentru fiecare bărbat pregătit să recâştige forţa interioară a masculinităţii şi să devină genul de partener pe care şi-l doreşte cu adevărat o femeie.

Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк