Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Gateste in 15 minute cu Jamie

Gateste in 15 minute cu Jamie
Aвтор
Издательство
Kоллекция
Jamie Oliver
Год
2013
Страницы
288
Жанр
Gastronomie
Формат
200*255
Тип
Cartonata
ISBN
9786065886421
Код продукта
341127
Stoc limitat
370 лей
- +

 Această carte corespunde întru totul exigenţelor pe care le au cititorii mei: mâncare foarte rapidă, gustoasă, nutritivă, ce se poate savura în fiecare zi a săptămânii.

Elaborarea acestor reţete a fost o experienţă complet nouă pentru mine şi, de aceea, m-am asigurat că toate sunt metodic scrise, ingenioase, atrăgătoare şi amuzante, în acelaşi timp conţinând ingrediente care să vă frapeze cu arome inedite! Probabil că nu voi mai scrie niciodată o astfel de carte de bucate, dar vă asigur că aceasta va fi temelia pe care se vor dezvolta abilităţile dumneavoastră de a crea surprinzător de repede meniuri excepţionale.

M-am inspirat din arta culinară a întregii lumi, adunând arome pe care le iubim cu toţii, inovând jucăuş preparatele clasice cu pui, cotlet şi paste, aruncând o privire la mâncărurile de inspiraţie asiatică şi la magnificele arome marocane, propunând megasalate — şi multe, multe altele. Am încercat, practic, să cuprind toate tipurile de mâncare de care aţi putea fi interesaţi. Iar acestea sunt unele dintre cele mai rapide şi mai uşoare mese pe care le-am pregătit eu vreodată.

Reţetele au fost testate iar şi iar, pentru a mă asigura că această carte va fi un ajutor de nădejde pentru întreaga familie, chiar şi atunci când o veţi da mai departe. Cred că, folosind-o, veţi începe s-o adoraţi — eu sunt foarte mândru de ea.

Este, categoric, cea mai echilibrată şi mai captivantă carte după care puteţi găti zilnic, pe care am văzut-o vreodată. Iar dacă v-a plăcut Găteşte în 30 de minute cu Jamie, aceasta vă va fermeca de-a dreptul. 

Jamie Oliver a început să gătească într-un pub deţinut de părinţii săi — The Cricketers, din localitatea Clavering, comitatul Essex — la vârsta de 8 ani. După ce a absolvit şcoala, şi-a început cariera de maestru bucătar, care l-a îndreptat spre River Café, unde a fost remarcat de o companie de producţie pentru televiziune.

Cariera sa în televiziune şi în domeniul editorial a debutat în 1999 cu seria The Naked Chef. De atunci, el a deschis restaurantul Fifteen din Londra, a reuşit să facă schimbări în meniurile cantinelor şcolare din Marea Britanie şi a revoluţionat gătitul acasă. Organizaţia sa caritabilă încearcă să îmbunătăţească viaţa oamenilor printr-o hrană mai bună. Aceasta operează în cadrul restaurantelor Fifteen (în care sunt instruiţi tinerii defavorizaţi ce îşi doresc o carieră în alimentaţia publică) şi în cadrul centrelor Ministry of Food (ce le oferă sprijin celor care vor să înveţe să gătească). Jamie a creat şi Home Cooking Skills, un curs pentru şcolile gimnaziale autorizat de BTEC, dar este implicat şi în Kitchen Garden Project, un program nou de educaţie alimentară pentru elevii din şcolile primare

Имя Контакты Наличие
LIBRARIUS 410 Chisinau , Str. Mircea cel Bătrîn, 24/6
078 747 410
В наличии
LIBRARIUS 422 Chisinau , str. Piața Unirii Principatelor, 3
078747422
В наличии
LIBRARIUS 434 Chisinau , str. Ștefan cel Mare 64
078747454
В наличии

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк