Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Cu Jamie in Italia

Cu Jamie in Italia
Aвтор
Издательство
Kоллекция
Jamie Oliver
Год
2006
Страницы
336
Жанр
Gastronomie
Формат
187*245
Тип
Cartonata
ISBN
5948486003618
Код продукта
177172

                JAMIE OLIVER a început să gătească la vârsta de 8 ani, în localul părinţilor lui, The Cricketers, din Clavering, Essex, şi a lucrat cu unii dintre cei mai renumiţi maeştri culinari din lume. În prezent conduce localul Fifteen, unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, prezentat şi în serialul de televiziuneJamie’s Kitchen de pe Channel Four. 

Jamie scrie pentru revista Delicious din Marea Britanie şi Australia, are o rubrică săptămânală în News of the World şi publică articole în lumea întreagă.
           Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver în întreaga lui carieră. Ambiţia lui a fost să străbată această ţară pentru a surprinde însăşi esenţa bucătăriei italiene şi pentru a scrie cea mai bună şi cea mai accesibilă carte de bucate italiană, cu care se poate delecta toată lumea.

             „Cu Jamie în Italia“ este rezultatul acestei călătorii într-o ţară a abundenţei. Prezentând peste 120 de reţete nou-nouţe, de la cele de risotto până la fripturi, spaghete sau tocăniţe, şi structurată asemenea unui meniu obişuit dintr-un local tradiţional italian, cartea vă poartă prin toată Italia şi vă oferă ocazia să învăţaţi de la adevăraţii maeştri ai bucătăriei italieneşti: localnicii. Sunt reţete de la oameni pentru oameni, departe de versiunile standard ale bucătăriei italiene. Din Sicilia până în Toscana, pescarii, brutarii şi, fireşte, gospodinele italience vă împărtăşesc reţetele şi trucurile transmise de-a lungul generaţiilor. Dar Jamie nu a adus cu el doar nişte reţete de mâncăruri savuroase, ci însuşi spiritul care face din gătit şi mâncare o parte esenţială a vieţii de familie, în toate regiunile Italiei.
Debordând de căldura şi ospitalitatea adevăratei vieţi de familie, cartea este deopotrivă un ghid culinar extrem de accesibil şi un jurnal de călătorie cu totul unic, din care veţi descoperi savoarea autentică a Italiei şi oamenii care trăiesc acolo.
Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк