Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Un IQ finaciar mai bun

Un IQ finaciar mai bun
Aвтор
Издательство
Kоллекция
Seria Kiyosaki
Год
2011
Страницы
256
Жанр
Finante,Investitii
Формат
150x230
Тип
Necartonata
ISBN
9786065880610
Код продукта
269561

"Aceasta carte nu contine sfaturi financiare. Dar te ajuta sa devii mai inteligent in plan financiar, asa incat sa poti intelege informatiile pe care le primesti si sa-ti gasesti propria cale spre nirvana financiara. Pe scurt, sa ajungi bogat devenind mai inteligent.“
Robert T. Kiyosaki

Autorul ne reaminteste ca niciodata nu e prea tarziu sa inveti, mai ales in contextul noului tip de capitalism in care traim. Nu mai e suficient sa economisesti, sa-ti platesti datoriile si sa investesti intr-un portofoliu diversificat. Si daca scolile traditionale nu predau bazele finantelor personale, poti incepe singur sa-ti extinzi cunostintele, pentru a-ti schimba viitorul.


Iata cele 5 tipuri de IQ financiar, dupa Kiyosaki, necesare fiecarei persoane care doreste sa obtina independenta financiara:

• Cum sa faci mai multi bani — sa afli cat valorezi cu adevarat, cine iti sunt clientii si cum sa-ti conturezi viitorul financiar.
• Cum sa-ti protejezi banii — sa privesti taxele ca fiind inerente vietii, alaturi de tine la bine si la rau, caci „nu conteaza cat castigi… ci cat iti ramane“.
• Cum sa-ti aloci banii — sa inveti cum sa traiesti pe baza unui buget, deoarece nu e suficient sa vrei un trai bun; trebuie sa-l si planifici.
• Cum sa ai profit prin efectul de levier — sa stii cum sa pui banii sa lucreze pentru tine, aceasta fiind o abilitate cruciala.
• Cum sa fii mai informat in plan financiar — sa accelerezi procesul de imbogatire, pe masura ce asimilezi tot mai multe informatii.

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк