Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Lasa grijile incepe sa traiesti

Lasa grijile incepe sa traiesti
Aвтор
Издательство
Kоллекция
Seria Dale Carnegie
Год
2011
Страницы
336
Жанр
Educatie
Формат
155x220
Тип
Brosata
ISBN
9786065881631
Код продукта
269420

„Odata cu trecerea timpului, mi-am dat seama ca una dintre cele mai mari probleme ale adultilor era ingrijorarea. Era limpede, aveam nevoie de un manual despre invingerea grijilor!“
Dale Carnegie

Astfel a aparut aceasta carte scopul careia este sa reafirme, sa ilustreze, sa scoata la lumina si sa glorifice o multime de adevaruri vechi si fundamentale, sa va imboldeasca si sa va determine sa faceti ceva pentru a le aplica.

Cartea se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa-si invinga grijile si ii invata cum sa-si rezolve toate problemele cu ajutorul unei formule miraculoase, sa reduca ingrijorarile legate de bani, sa foloseasca munca ca antidot pentru ingrijorare, sa-si cultive o atitudine mentala aducatoare de liniste si fericire, sa isi ierte si ignore dusmanii, cum sa fie recunoscatori pentru ceea ce au, sa fie ei insisi, sa profite de pe urma necazurilor... Iar, la final, autorul va prezinta 31 de cazuri reale: cum au invins grijile oameni de succes celebri in toata lumea: Benjamin Franklin, John D. Rockefeller si alte 29 persoane mai mult sau mai putin cunoscute.
 


Despre autor:

Dale Carnegie este un scriitor american, conferentiar de mare succes si autor a faimoase cursuri de dezvoltare personala, vanzari, vorbit in public si abilitati inter-personale. Este considerat cel mai mare autor de literatura motivationala, fiind si un deschizator de drumuri in acest domeniu.
La jumatate de secol de la moartea sa, cartile si cursurile sale sunt la fel de solicitate – si la fel de utile si de actuale – ca in anii de dupa lansare, fiind necesare oricarui aspirant la un post important in ierarhia unei companii occidentale.

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк