Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Lumânări sculptate din dragoste pură!

Arta sculpturii în lumânari nu este una nouă, ci se presupune că are peste 200 de ani, și vine de la olandezi și germani. În ultimii ani, odată cu revenirea trendului vintage și handmade- lumânările sculptate au devenit iarăși populare.

Lumânările ne salvează în caz că avem pană de idei romantice sau de curent. Ele dau aer de sfințenie în lăcașuri sfinte. Lumina caldă a lumânărilor a avut dintotdeauna puterea de a ne aduce linişte, armonie, sentimentul de „acasă”.

Pao Candles produc din 2014 lumânările care vor crea o atmosferă magică în casele dumneavoastră, fie în zilele de sărbătoare, fie în serile romantice, fie în momentele de relaxare şi meditaţie. Lumânările sunt lucrate sută la sută manual, de aceea este prezentă o bucățică de suflet în fiecare. Pentru asta este aleasă cea mai bună parafină, cele mai bune accesorii,sunt sculptate cu grijă, și ambalate.

Lumânările sunt create în dependență de tematici, în diverse culori şi modele, care să se potrivească cel mai bine dorinţelor dumneavoastră, decorului de acasă sau de la birou.