Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Am deschis o librărie nouă în orașul Ungheni

Rețeaua de librării LIBRARIUS fiind cunoscută și apreciată în Chișinău și Bălți, recent și-a extins activitatea și în orașul Ungheni.

Fără îndoială, locuitorii din Ungheni vor aprecia înalt noua posibilitate de a face cunoștință cu sortimentul larg de literatură, capabilă să satisfacă cele mai diverse preferințe ale cititorilor de orice vîrstă. Noul magazin amplasat pe str. Națională 34, corespunde tuturor cerințelor europene, pe care le presupune o librărie modernă de cea mai înaltă calitate. Aceasta este amenajată într-un stil propriu, caracteristic rețelei LIBRARIUS, fiind amplasată comod, având prețuri accesibile și avantajoase.

Aici sunt prezentate căți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate, literatură artistică, de la clasică universală pînă la cărți ale autorilor contemporani ș.a.

Pentru a vă orienta mai bine în librăria noastră, la dispoziție vă stau întotdeauna librarii-consultanții calificați.

Cumpărătorii care vor achiziționa cărți în librăria Librarius pînă la 31.10.2015, vor avea parte de reduceri atractive și carduri de reduceri cadou. Vă așteptăm cu drag!

Oricare ar fi interesele tale, LIBRARIUS te așteaptă într-o atmosferă prietenoasă, cu o deservire de cea mai înaltă calitate.

 

Informații de contact: or. Ungheni, str. Națională 34, tel.: 0236 3-02-23

Informațiile noastre: Rețeaua de librării Librarius colaborează cu peste 200 edituri din România și Rusia, cât și cu peste 130 edituri autohtone. La moment Librarius reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova.