Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Lansarea noii librării în or. Cahul

 Rețeaua de librării Librarius continua să implementeze proiectul grandios de a aduce cărțile și de a facilita accesul la acestea tuturor locuitorilor țării. Astfel, în data de 15 iunie a fost lansată încă o librărie, 31 la număr, deja la sudul Moldovei, în orașul Cahul.

Acum, toți orășenii au posibilitatea să aleagă din nenumăratele titluri de cărți și autori cele mai îndrăgite ediții,  savurând atmosfera specială care a fost creată în noua librărie iar consultanții profesioniști cu mare plăcere și drag sunt mereu la dispoziție. Noua librărie a devenit o adevărată bijuterie a orașului.

Evident un astfel de eveniment nu putea trece fără surprize din partea librăriei pentru oaspeții dragi, astfel toți cei pasionați de citit au beneficiat de reduceri plăcute la cel mai larg sortiment de cărți. Pe lângă  acestea, micuții și-au putut găsi birotică pe plac, vopsele, carioci, creioane li stilouri, toate semnate de producători mondiali ca SES, TOYCOLOR, CARIOCA, etc, apreciate la nivel mondial pentru siguranța sa ecologică și toxică.

Librarius – mai aproape de cititori.