Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Lansarea cărții "SANDHYA" a avut loc la 10.05.2017 în LIBRARIUS!

În cadrul Librarius la data de 10.05.2017 a avut loc lansarea de carte "SANDHYA" de Viorica Nagacevschi .
Autoarea a fost sinceră cu cititorii, le-a povestit ce a căutat în această țară cu 7 ani în urmă și de unde a pornit ideea acestei cărți.
Am avut în viață un moment când mi-a părut că am învățat totul, dar de fapt nu era învățat nimic. Când corabia dragostei mele și-a spart toate speranțele viitorului, mi-am luat bilet în India. Cum am găsit India? Foarte diferită, contrastele mă fascinau, culorile erau extraordinar de frumoase și diferite, gusturile și aromele – multe și deosebite. Am râs, am plâns, am încercat să-mi recapăt încrederea, am încercat să iubesc și asta m-a ajutat foarte mult.”, a declarat Viorica Nagacevschi.
Titlul cărții , "Sandya", vine din India și este acel moment magic în care se întâlneșteziua cu noaptea și astfel se produce schimbarea. Autoarea povesteștedespre lectiile pe care le-aluatdin călătoriilesale, despre adevărata iubireși spune căsufletul nu aparțineîn totalitate nimănui, nici chiar nouă. Sufletul este Dumnezeu. Dacăîl ai pe Dumnezeu în tine, vei accepta orice ițieste oferit, doar sănu-ți facărău.
Invitatul special al evenimentului a fost Nicolae Dabija, care și-a expus gândurile despre mult așteptata carte „Sandhya” dar și a împărtășit experiența personală pe tărâmul Indiei. 
Am început să citesc această carte de la sfârșit și am rămas intrigat, mi-am dorit să aflu cum se începe. Este un jurnal, iar un jurnal devenit roman este, de fapt, un roman adevărat. Este o carte enciclopedie, o carte despre schimbare. E bine scrisă și conține foarte multe metafore frumoase. O recomand cu încredere”, a menționat Nicolae Dabija.
Scriitorul o apreciază pe Viorica Nagacevschi și pentru faptul că este o persoană deosebită.
Ea face donații, duce cărți la școala din satul de baștină, mobilier… am fost la părinții ei, care sunt gospodari și au o casă extraordinar de frumoasă, am fost împreună la Mănăstirea Cosăuți. Mai mult, Viorica este și o foarte bună textieră, nu fiecăruia îi reușește să scrie versuri pentru cântece”, a adăugat Nicolae Dabija.
În urma lansării de carte toți cei prezenți au rămas profund intrigați de povestea ce se revarsă printre paginile cărții și nu au ezitat să felicite autoarea cu realizarea obținută. La finalul evenimentului aplauzele au inundat spațiul librăriei iar autoarea a fost surprinsă de către fani cu un braț superb de flori!