Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

A fost lansată o nouă ediție a "Cărții Jocurilor Olimpice"

O capodoperă, o istorie romanţată a sportului, o enciclopedie a Mişcării Olimpice - astfel apreciază cititorii „Cartea Jocurilor Olimpice”, semnată de Efim Josanu, jurnalist, scriitor, cronicar sportiv, primul preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv. Cartea reprezintă o reeditare a volumului apărut în 2009, completată şi refăcută în viziunea autorului.
După succesul extraordinar al Cărţii Jocurilor Olimpice din 2009, tirajul căreia s-a epuizat, Efim Josanu şi-a bucurat cititorii cu o nouă ediţie.

„Cartea are mai mult de 720 de pagini, cam 200 a trebuit să adaug, să scriu din nou. Fiind un ştirist de specialitate a trebuit să fiu operativ şi am completat cu ultimele două ediţii ale Olimpiadelor de la Londra şi de la Rio. Sportul este expresia supremă a tinereţii şi toţi cronicarii se opreau la succese, dar evitau să meargă mai departe, ce se întâmplă după triumf, după ce sportivul coboară de pe podium”, susţine Efim Josanu.

Prin felul în care este scrisă, cartea reprezintă un deliciu pentru cititori, o descriere captivantă, cu un limbaj elevat şi idei originale. Specialiştii afirmă ca această carte este o valoroasă sursă de documentare, dar şi de educaţie.