Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Vino în lumea copilăriei cu noua editură Media Service Zawada Publishing!

Media Service Zawada Publishing este editura pentru copii, cu o experiență de peste 20 de ani în editarea de cărți pentru cei mici. Are birouri în România, Polonia și Ungaria. Biroul din România funcționează din 2014 și a publicat, până în prezent, peste 20 de titluri pentru copii și adolescenți, colaborând, în acest sens, cu licențiatori precum Turner Enterprises, American Greetings, Hasbro, Rainbow SpA, DreamWorks, Ludorum, Mattel, Viacom, m4e, PeeaPromoplast.
Bazandu-se pe experiența acumulată în ani de prezență în piața de presă pentru copii, Media Service Zawada Publishing a dezvoltat și produse proprii, precum revistele “In galop” și “Junior Genius” și cărțile de activități și colorat “Hello Moky”, “Play with Moky” , “Să desenăm cu: Animalele Sălbatice”; “Să desenăm cu: Animalele Domenstice”; “Să desenăm cu: Fructele”.
În portofoliul Media Service Zawada Publishing se regăsesc publicații, carți și reviste, cu personaje cunoscute copiilor din serialele de animație difuzate pe posturile TV adresate lor: “My Little Pony“ – cărți de povești și activități, “Monster High“ – cărți de activități, “Eu și Mia“ – revista, “Barbie “– cărți de povești și activități, , “Paw Patrol“ – cărți de activități, “Chugginton“ – cărți de activități, “Ben 10“ – revista, revista “Strawberry Shortcake“, revista “Pinguinii din Madagascar“, revista “Dragons“, revista “Sponge Bob“.
Media Service Zawada Publishing este universul în care copiii descoperă personajele lor preferate, având parte în același timp de experiențe distractive, educative, într-o manieră unică.