De ce Librarius

Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 30 librării, situate în or. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or. Hîncești, or. Ialoveni, or. Călătași și or.Orhei.

CONTACT Oficiul central
  • Address: Or. Durlești, Str. Ștefan Vodă 3
    Chisinau, R. Moldova
  • Phone: 022 51-23-77
  • info@librarius.md
  • c/d:MD07EN000000222487408845
  • BC: "Energbank" SA ENEGMD22
  • c/f:1013600038202
  • TVA:0507058


Ultimele noutăți

Deschidere cu fast a librăriei centrale!

 Partea festivă a lansării a adunat în librăria centrală un număr enorm  nu doar a amatorilor cititului dar și a personalităților remarcante care au venit cu felicitări și urări de bine pentru librăria îndrăgită. După cuvintele inroductive spuse de directorul general Viorel Filimon,  acționarul și președintele consiliului Alexandr Bilinkis a povestit despre misiunea principal a companiei: ”De a oferi tuturor locuitorilor țării accesul la sortimentul larg de cărți în cadrul librăriilor de standart european. Pentru aceasta, este depus efort maxim în vederea deschiderii magazinelor de cărți Librarius în fiecare centru raional”.

Pe lângă acestea, evenimentul a fost onorat cu prezența renumitul poet Nicolae Dabija:” Mai puternică nu este acea țară care are mai multe tancuri dar acea unde sunt mai multe și librării și biblioteci,  maiputernică este acea țară care nu are mai mulți soldați – dar cea unde sunt mai mulți cititori…”

Deasemenea cu felicitări și urări de bine și dezvoltare prosperă au venit și directorii editurilor ”Litera” – Anatol Vidrașcu, editurii ”ARC” – Iurie Bârsa, editurii ”Bestseller” – Ion Bargan.

Noul magazin de cărți Librarius este deschis pentru  Dvs. în fiecare zi de la 9.00 până la 21.00 și duminica de la 10.00 până la 19.00, la adresa: Chișinău. Str. A. Pușkin, 22. Mai mult decât atât, cele mai interesante ediții, concursuri și cadouri vă așteaptă pa pagina de facebook   Librarius, și pe site-ul  www.librarius.md

* Până pe 30.04.2018 inclusiv funcționează reducerea de 10% la toată gama de mărfuri în afară de certificatele cadou și carduri de reâncărcare.