Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Сoncurs de desen „Eroii din povești”!

Cu ocazia Sărbătorii Copiilor, începutului verii și a vacanței mari, сea mai largă rețea de librării Librarius  lansează un concurs uncial de desen pentru copii  cu tematica – ”Eorii mei preferați din povești”. Poveștile joacă un rol foarte important în educarea copilului. Datorită acestora copii învață să  diferențieze: ce este bine și ce este rău, ce înseamnă prietenie adevărată, că trebuie să-i ajute pe cei maturi și să îi apere pe cei mici, dar și multe altele. Dar care e eroul preferat al copilului Dvs?

Crează, desenează, compune, folosește cel emai aprinse și frumoase culori, iar noi îți vom aduce în dar premii! Librarius te va ajuta să creezi cele mai tari desene cu ajutorul cariocilor de la producătorii mondiali: Carioca, SES, Toycolor.

Mămicile vor fi foarte mulțumite, căci cerneala folosită este una de generație nouă, create pe baza de apă, netoxice și absolut inofensive pentru copii iar cel mai important –  acestea desenează practic pe orice suprafață fără ași pierde din culoare sau calități. Nici un fel de mirosuri, componente toxice sau pete de culoare care rămân pe piele – Librarius are grijă de micii pictori! Âmai mult decât atât, din 20 mai până pe 6 iunie în rețeaua Librarius sunt instalate prețuri speciale la cărțile pentru copii și birotică. Combinăm utilul cu plăcutul.

 

Ce trebuie să faci pentru a participa la concursul Librarius? Nu e nimic mai simplu:

-  Până pe 30 mai, desenază eroul preferat din poveste

- Fotografiază desenul și expediază-l printr-un mesaj pe pagina Librarius.

Noi vom afișa toate lăcrările recepționate și data de 31 mai 2018 vom alege CINCI câștigători prin intermediul random.org. Mai mult decât atât, încă CINCI participanți vor beneicia de premii speciale în categoria ”alegerea redacției” – pe care îi vom alege noi și încă CINCI în categoria ”aprecierea publicului” – cei care vod aduna cel mai ame număr de voturi ( like-uri). Așadar, 15 câștigători, 15 cadouri și o mare de bucurie și distarcție!

Și premiile... pentru ele chair merită să lupți!

Cea mai mare alegere de creioane și cariocă de calitate europeană vă așteaptă în rețeaua librăriilor Librarius la cele mai tari prețuri, căci numai din 20.05 până pe 06.06.2018 sunt instalate prețuri speciale la cărți pentru copii și birotică.

Lucrările pentru concurs le puteți expedia prin intermediul unui mesaj pe pagina Librarius sau pe email marketing@moldpresa.md