Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Descopera lumea cu Atlasul Scolar!

 

Editura CD PRESS activează pe piaţă de profil din România din anul 1995 și este lider pe segmentul publicaţiilor de calitate pentru copii şi tineri.
Colectia de atlase din seria Terra Magazin estedestinată tinerilor şi cadrelor didactice din învăţământul gimnazial şi liceal. Recunoscută prin seriozitate şi entuziasm, Editura CD PRESS este astăzi una dintre cele mai importante cinci edituri de manuale şi carte şcolară din România. În prezent, ea a devenit un partener de nădejde în procesul educaţional, datorită abordării moderne şi accesibile a informaţiilor necesare elevilor.
«Cu cât cunoşti mai profund lumea din jur, cu atât înţelegi că misterele ei nu îţi vor fi niciodată dezvăluite în totalitate. Cu cât ştiinţă şi tehnologia avansează mai adânc în necunoscut, cu atât mai mult ele te îndepărtează de bucuria pură şi simplă.» Costin DIACONESCU (director CD PRESS).
Seria atlaselor scolare, pune la dispoziția elevilor, profesorilor, cât și a altor categorii de cititori interesați un instrument de cunoaștere, aprofundare și consolidare a cunoștințelor în domeniile de mare interes cum este cel al anatomiei, geografiei, zoologiei și botanicii.

Disponibile în toate librăriile “Librarius” și chioșcurile “Moldpresa Grup”.