Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Dăruiește zâmbete de Crăciun, copiilor orfani!

 Dăruiește Crăciunul copiilor din orfelinate!

Crăciunul și Sărbătorile de  iarnă, obișnuiesc a fi sărbătorite alături de familie și prieteni. Cu părere de rău, nu toți copii au parte de acest lucru. Majoritatea oamenilor sunt conștienți de acest fapt, de aceea încearcă prin diferite metode să aducă spiritul sărbătorilor în sufletul acestor copii, să-i ajute să uite de singurătate.

Pentru cei care nu au posibilitatea să meargă pe la casele de copii sau în familiile social vulnerabile, rețeaua de cărți LIBRARIUS, vă oferă această ocazie, prin organizarea punctelor de colectare a cadourilor de Crăciun, pentru transmiterea lor ulterioară copiilor din orfelinate și famliile social vulnerabile.

În rețeaua Librarius, ve-ți putea a lege cadoul după bunul plac – o carte, o jucărie, un set de creioane, etc., plus la toate ve-ți avea posibilitate de a lăsa un mesaj pe hîrtie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, din numele lui Moș Crăciun. Librarius va avea grijă ca cadoul ales de dumneavoastră să fie împachetat în spiritul sărbătorilor, iar la necesitate completat cu încă un cadou adăugător. Toate cadourile, vor fi transmise în orfelinate și familii social vulnerabile în parteneriat cu organizația de caritate ”Suflet Generos”.

Colectarea cadourilor se va încheia la data de 31.12.2017

Fii Moș Crăciun!