Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Librarius - partener Sea Mile KIDS Aquathlon.


      Duminică, 15 iulie, pe plaja din parcul Valea Morilor a avut loc cea de-a șasea ediție a competiției de înot în apă deschisă Sea Mile 2018. În cadrul evenimentului sportiv, în premieră pentru Republica Moldova, a fost organizat primul campionat național de Aquathlon în rândul copiilor.

     Startul pentru participanții la competiția Kids Aquathlon a fost dar la ora 9.00. La linia de start s-au adunat 50 de participanți gata să depășească etapa de înot și cea de alergare. Tinerii sportivi au făcut cunoștință cu regulile campionatului, cu distanțele disciplinelor și au primit pachetele de start. După o mică încălzire sub conducerea unui antrenor experimentat, a început prima etapă a campionatului - distanța de înot de 200 de metri. După ce copiii au depășit distanța de înot, au urmat să parcurgă și distanța de alergare de 1,5 km la finalul căreia, participanții au primit bine meritatele premii.

     Librarius susține și promovează un stil de viață sănătos și practicarea
sporturilor de la o vârstă fragedă. Într-un corp sănătos, trebuie să existe  nu numai un spirit sănătos, ci și o minte sănătoasă. Și dacă un corp și  spirit sănătos, reusim sa-l formam prin practicarea sportului, atunci cel mai bun exercitiu pentru antrenarea intelectului este lectura!

Practicati sportul, cititi carti!