De ce Librarius

Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 30 librării, situate în or. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or. Hîncești, or. Ialoveni, or. Călătași și or.Orhei.

CONTACT Oficiul central
  • Address: Or. Durlești, Str. Ștefan Vodă 3
    Chisinau, R. Moldova
  • Phone: 022 51-23-77
  • info@librarius.md
  • c/d:MD07EN000000222487408845
  • BC: "Energbank" SA ENEGMD22
  • c/f:1013600038202
  • TVA:0507058


Ultimele noutăți

Librăria centrală în inima căpitalei! Reduceri și cadouri cu ocazia deschiderii!

LIBRARIUS: LIBRĂRIA CENTRALĂ ÎN INIMA CĂPITALEI! REDUCERI ȘI CADOURI CU OCAZIA DESCHIDERII!

Evenimentul așteptat cu nerăbdare a avut loc! În înima căpitalei și-a deschis ușile cel mai modern magazin de cărți din țară – Librarius! Mii de autori, zeci de mii de opere, super prețuri și cadouri pentru toți cumpărătorii cu prilejul deschiderii magazinului de cărți Librarius de pe str. A Pușkin 22!

Noua librărie Librarius a devenit un cadou adevărat și loc îndrăgit tuturor celor care apreciază arta, literatura, cărțile și tot ce este legat de acestea. Acesta reprezintă întruchiparea comodității, inovațiilor și design-ului , într-un domeniu aparent ”plictisitor” aa librăriilor tipice.  Librăria a reușit să combine cele mai frumoase tradiții a rețelei  Librarius  deja îndrăgite de către cumpărători – un sortiment imens de cărți, politica prețurilor moderate, profesionalismul și amabilitatea consultanților. Cel mai modern magazin de cărți – este un magazin pentru toți și pentru fiecare.

A atenție deosebită în noua librărie Librarius  este acordată detaliilor – un design rafinat și funcțional al standurilor, cea mai comodă expunere a cărților, iluminarea bine gândită – toate acestea și multe alte elemente mici crează o atmosferă inedită, comparabilă cu cea de acasă, iar vânzătorii profesioniști vă vor ajuta încât fiecare cumpărătură să aducă bucurie și plăcere.

Miercuri, pe 25 aprilie, în ziua deschdierii oficiale a magazinului, primii cumpărători vor avea partea de surprize și cadouri*! Cu ocazia deschiderii noii librării, până la sfârșitul lunii aprilie sunt instalate reduceri la totă gama de mărfuri pentru toți cumpărătorii**!

Noul magazin de cărți Librarius este deschis pentru  Dvs. în fiecare zi de la 9.00 până la 21.00 și duminica de la 10.00 până la 19.00, la adresa: Chișinău. Str. A. Pușkin, 22. Mai mult decât atât, cele mai interesante ediții, concursuri și cadouri vă așteaptă pa pagina de facebook   Librarius, și pe site-ul  www.librarius.md

 

*Primii  150 cumpărători de literatură artistică și de specialitate vor beneficia în dar de câte o carte din colecția Muzeiele lumii și despre călătorii, primii 100 cumpărători însoțiți de copii vor beneficia în dar de câte o carte pentru copii, primii 100 cumpărători de orice marfă vor beneficia în dar de câte un discount card Librarius.

** Până pe 30.04.2018 inclusiv funcționează reducerea de 10% la toată gama de mărfuri în afară de certificatele cadou și carduri de reâncărcare.