Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Librăria centrală în inima căpitalei! Reduceri și cadouri cu ocazia deschiderii!

LIBRARIUS: LIBRĂRIA CENTRALĂ ÎN INIMA CĂPITALEI! REDUCERI ȘI CADOURI CU OCAZIA DESCHIDERII!

Evenimentul așteptat cu nerăbdare a avut loc! În înima căpitalei și-a deschis ușile cel mai modern magazin de cărți din țară – Librarius! Mii de autori, zeci de mii de opere, super prețuri și cadouri pentru toți cumpărătorii cu prilejul deschiderii magazinului de cărți Librarius de pe str. A Pușkin 22!

Noua librărie Librarius a devenit un cadou adevărat și loc îndrăgit tuturor celor care apreciază arta, literatura, cărțile și tot ce este legat de acestea. Acesta reprezintă întruchiparea comodității, inovațiilor și design-ului , într-un domeniu aparent ”plictisitor” aa librăriilor tipice.  Librăria a reușit să combine cele mai frumoase tradiții a rețelei  Librarius  deja îndrăgite de către cumpărători – un sortiment imens de cărți, politica prețurilor moderate, profesionalismul și amabilitatea consultanților. Cel mai modern magazin de cărți – este un magazin pentru toți și pentru fiecare.

A atenție deosebită în noua librărie Librarius  este acordată detaliilor – un design rafinat și funcțional al standurilor, cea mai comodă expunere a cărților, iluminarea bine gândită – toate acestea și multe alte elemente mici crează o atmosferă inedită, comparabilă cu cea de acasă, iar vânzătorii profesioniști vă vor ajuta încât fiecare cumpărătură să aducă bucurie și plăcere.

Miercuri, pe 25 aprilie, în ziua deschdierii oficiale a magazinului, primii cumpărători vor avea partea de surprize și cadouri*! Cu ocazia deschiderii noii librării, până la sfârșitul lunii aprilie sunt instalate reduceri la totă gama de mărfuri pentru toți cumpărătorii**!

Noul magazin de cărți Librarius este deschis pentru  Dvs. în fiecare zi de la 9.00 până la 21.00 și duminica de la 10.00 până la 19.00, la adresa: Chișinău. Str. A. Pușkin, 22. Mai mult decât atât, cele mai interesante ediții, concursuri și cadouri vă așteaptă pa pagina de facebook   Librarius, și pe site-ul  www.librarius.md

 

*Primii  150 cumpărători de literatură artistică și de specialitate vor beneficia în dar de câte o carte din colecția Muzeiele lumii și despre călătorii, primii 100 cumpărători însoțiți de copii vor beneficia în dar de câte o carte pentru copii, primii 100 cumpărători de orice marfă vor beneficia în dar de câte un discount card Librarius.

** Până pe 30.04.2018 inclusiv funcționează reducerea de 10% la toată gama de mărfuri în afară de certificatele cadou și carduri de reâncărcare.