Coșul meu
 • Nume Pret Reducere Cantitate Subtotal
 • Total: 0,00 lei
 • Немецкий язык. Самоучитель для начинающих + CD

  Немецкий язык. Самоучитель для начинающих + CD
  Autor
  Агеева З.
  Editura
  АСТ-Пресс
  Anul
  2014
  Pagini
  464
  Gen
  Limba germană
  Format
  205*260
  Tip
  Broșată
  ISBN
  9785462014932
  Stoc epuizat

  Distribuie această carte

  Издание для тех, кто хочет овладеть немецким языком самостоятельно и быстро. Пособие включает в себя сведения по фонетике, лексике и грамматике, упражнения разной степени сложности с ключами, поурочные словарики, немецко-русский и русско-немецкий словари. Что делает книгу особенной: самоучитель снабжен аудио приложением на CD с текстами, озвученными носителями немецкого языка. Для чего предназначено пособие: оно незаменимо для тех, кто никогда не изучал языки или думает, что не имеет к ним способностей. Пройдя весь курс, вы сможете общаться по-немецки в типовых ситуациях, читать достаточно сложные тексты и ориентироваться в немецких реалиях. Самоучители серии «Язык без границ» научат вас основам немецкого, турецкого, китайского, португальского, шведского и других языков. Самоучители «Язык без границ»: откройте в себе полиглота!
  Nume Contacte Stock

  0,0

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  Nu există nicio recenzie!

  Sugestii și observații


  Contactaţi-ne

  Detalii livrare

  Care sunt modalitatile de livrare?

  Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

   

  • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

   

  Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

  Curierat Chisinau:

  În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

  Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

  Curierat National:

  În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

  Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

   

  • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

   

  Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

  Modalități de plată

   Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

   

  Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

  • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

  Care este suma minima pentru care pot comanda?

  Nu exista o valoare minima a comenzii.