Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Lira. Dulce armonie

Lira. Dulce armonie
Editura
Anul
2017
Pagini
380
Tip
Necartonata
ISBN
9786063320750
Cod produs
550057

 În Dulce armonie, Amanda Quick alege pentru prima dată ca fundal pentru minunata poveste de dragoste o lume dintr-un viitor îndepărtat, dar cu totul posibil…

La două secole după ce o navă de oameni a colonizat sistemul solar Stanza Nine, Cidra Rainforest, născută într-o familie de Armonieni, părăsește comunitatea în care trăise de când se știa în căutarea unei legende care să îi permită dobândirea capacităților telepatice care i-ar fi oferit posibilitatea să se integreze complet în lumea părinților săi și să își urmeze ceea ce este convinsă a fi destinul ei.

Pentru asta însă, are nevoie de ajutor și, printr-o serie de evenimente, ajunge să călătorească alături de Teague Severance, un pilot-curier cum nu se putea mai diferit de ea. Peripețiile lor se precipită odată cu aterizarea pe Renaissance, o planetă cu vegetație luxuriantă în care pericolul pândește la orice pas, iar înfruntările nu sunt doar fizice, ci și psihologice.

Alături de Severance, Cidra descoperă că, poate, nu sunt chiar atât de diferiți, iar cea mai importantă legătură pe care o poate căpăta este încrederea absolută. Pentru ea, această aventură se dovedește una de descoperire a adevăratei sale naturi și pasiuni.

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii