Coșul meu
 • Nume Pret Reducere Cantitate Subtotal
 • Total: 0,00 lei
 • Дом тишины

  Дом тишины
  Autor
  Памук О.
  Editura
  Азбука
  Anul
  2016
  ISBN
  9785389123236

  Distribuie această carte

  Действие почти всех романов Орхана Памука происходит в Стамбуле, городе загадочном и прекрасном, пережившем высочайший расцвет и печальные сумерки упадка. Подобная двойственность часто находит свое отражение в характерах и судьбах героев, неспособных избавиться от прошлого, которое продолжает оказывать решающее влияние на их мысли и поступки. Таковы герои второго романа Памука «Дом тишины», по мастерству и эмоциональной силе напоминающего «Сто лет одиночества» Маркеса и «Дети Полуночи» Рушди. Перед читателем неспешно разворачивается история одной стамбульской семьи, рассказанная от лица различных ее представителей, каждый из которых заключен в свой собственный дом тишины, наполненный невысказанными мечтами и тревожными размышлениями о прошлом.
  Nume Contacte Stock
  Mag 420 Chisinau , str. V. Dokuceaev, 13
  | 078747420
  Stoc limitat

  0,0

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  Nu există nicio recenzie!

  Sugestii și observații


  Contactaţi-ne

  Detalii livrare

  Care sunt modalitatile de livrare?

  Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

   

  • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

   

  Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

  Curierat Chisinau:

  În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

  Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

  Curierat National:

  În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

  Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

   

  • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

   

  Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

  Modalități de plată

   Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

   

  Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

  • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

  Care este suma minima pentru care pot comanda?

  Nu exista o valoare minima a comenzii.