De ce Librarius

Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 30 librării, situate în or. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or. Hîncești, or. Ialoveni, or. Călătași și or.Orhei.

CONTACT Oficiul central
 • Address: Or. Durlești, Str. Ștefan Vodă 3
  Chisinau, R. Moldova
 • Phone: 022 51-23-77
 • info@librarius.md
 • c/d:MD07EN000000222487408845
 • BC: "Energbank" SA ENEGMD22
 • c/f:1013600038202
 • TVA:0507058

Documente privind istoria Moldovei sub ocupatie

Documente privind istoria Moldovei sub ocupatie
ISBN
9789975743044
209lei

Distribuie această carte

In volum sunt incluse 307 documente din Fondul Senatorilor, majoritatea carora, cu putine exceptii, sunt originale. Valoarea lor stiintifica este determinata si de faptul ca ele au fost descifrate din paleografia veche si transcrise in limba romana contemporana, cu pastrarea tuturor particularitatilor lingvistice si terminologice ale fiecarui document, pentru a mentine coloritul neaos al epocii in care au fost scrise. Cartea mai contine un sir de documente importante, publicate de catre cercetatorul T.G. Bulat in revista „Arhivele Basarabiei\". Aceasta revista a devenit o raritate bibliografica, iar unele documente publicate in ea lipsesc din Fondul senatorilor. A mai fost inclus un document preluat din colectia Hurmuzaki, fiind vorba despre Manifestul imparatului Alexandru I, adresat populatiei Principatelor in timpul intrarii armatei ruse in Moldova. Documentele incluse in acest volum pot fi utilizate pentru a elucida multiplele probleme si aspecte ale istoriei Moldovei, care depasesc, din punct de vedere cronologic, perioada de ocupatie militara rusa din anii 1806-1812, inclusiv: politica promovata de Rusia fata de Tara Moldovei; mobilizarea fortata de catre autoritatile imperiale a tuturor resurselor economice, financiare si umane ale Principatului Moldovei pentru aprovizionarea si deservirea armatei ruse cu provizii si furaje, mijloace de transport si comunicatii, forta de munca, materiale de constructie etc.
Nume Contacte Stock
Mag 429 Chisinau , str. Dacia 30/1
|078747449
Stoc limitat

0

 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Nu există nicio recenzie!

Carti relevante


Sugestii și observații


Contactaţi-ne

Detalii livrare

Care sunt modalitatile de livrare?

Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

 

 • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

 

Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

Curierat Chisinau:

În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

Curierat National:

În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

 

 • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

 

Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

Modalități de plată

 Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

 

Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

 • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

 • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

Care este suma minima pentru care pot comanda?

Nu exista o valoare minima a comenzii.