De ce Librarius

Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 30 librării, situate în or. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or. Hîncești, or. Ialoveni, or. Călătași și or.Orhei.

CONTACT Oficiul central
 • Address: Or. Durlești, Str. Ștefan Vodă 3
  Chisinau, R. Moldova
 • Phone: 022 51-23-77
 • info@librarius.md
 • c/d:MD07EN000000222487408845
 • BC: "Energbank" SA ENEGMD22
 • c/f:1013600038202
 • TVA:0507058

Relatii publice. Strategii si tactici

Relatii publice. Strategii si tactici
10%
Autor
Wilcox D.
Editura
Curtea Veche
Anul
2009
Pagini
624
Gen
Relatii publice
Format
130x200
Tip
Brosata
ISBN
5948486008620
Stoc epuizat

Distribuie această carte

Relaţii publice - Strategii şi tactici, cea mai cunoscută lucrare internaţională academică de introducere în relaţii publice, ce conţine cel mai amplu set de studii de caz, este editată în România printr-un parteneriat între revista COMUNIC@TII Mobile şi Curtea Veche Publishing. Lucrare fundamentală pentru studenţii la facultăţile de relaţii publice şi comunicare, dar şi necesar instrument de lucru pentru practicienii din domeniile relaţiilor publice, jurnalismului, comunicării, diplomaţiei, politicii, managementului şi afacerilor, cartea reprezintă o privire de ansamblu asupra principiilor, conceptelor şi metodelor relaţiilor publice. Abordarea ce combină conceptele fundamentale cu studiile de caz ajută cititorii să relaţioneze teoria cu practica actuală din domeniu şi demonstrează modalităţile prin care relaţiile publice joacă un rol vital în economia globală şi în dezbaterea publică a problematicilor contemporane.

Structurată în cinci părţi (Rolul relaţiilor publice • Procesul de relaţii publice • Strategia de relaţii publice • Aplicaţii ale relaţiilor publice • Tactici de relaţii publice), Relaţii publice. Strategii şi tactici face parte din bibliografia de bază a peste 350 de facultăţi şi universităţi americane şi a fost publicată în numeroase alte ţări: China, Estonia, Lituania, Letonia, Grecia, Spania, Rusia.

Dennis L. Wilcox este profesor de Relaţii Publice şi director al School of Journalism & Mass Communication din cadrul Universităţii San Jose, cea mai cunoscută facultate americană de profil din California de Nord. Face parte din consiliul editorial al prestigioaselor reviste universitare Public Relations Review şi Journal of Public Relations Research şi este membru acreditat al PRSA (Public Relations Society of America), al International Public Relations Association (IPRA), International Association of Business Communicators (IABC) şi al Association for Education in Journalism & Mass Communications (AEJMC). În 1984, D.L. Wilcox a devenit „profesor emerit“ în SUA, titlu decernat de PRSA. În 2000, revista PRWeek l-a clasat pe Wilcox între primii zece profesori din SUA.

Dennis L. Wilcox este perfect convins că relaţiile publiice sunt acum mai importante decât au fost vreodată în sfera managementului.

Întrebat care a fost partea cea mai grea în elaborarea acestei lucrări, Dennis L. Wilcox ne-a precizat că în 2005 chiar a avut o dezbatere despre diferenţa dintre a scrie o carte şi un articol. O carte este un maraton, faţă de o cursă de 100 de metri, cât reprezintă redactarea unui articol. Cartea e o cursă mult mai lungă. În primul rând, cartea de faţă are 22 de capitole. Deci când porneşti la scrierea unei cărţi trebuie să fii un adevărat maratonist, raportat la un alergător de cursă scurtă. Problema e că şi atunci când ai o carte de 250.000 de cuvinte, întotdeauna rămâi fără spaţiu. Un alt aspect provocator în elaborarea unei cărţi e design-ul acesteia. Trebuie să ai întotdeauna în vedere curgerea firească a textului, partea grafică, partea cu exemplele, rezumatele referinţele.

În viziunea lui Wilcox, cuvintele cheie ce definesc relaţiile publice sunt cele de gândire strategică, funcţie de consiliere, nu doar tactica popularizării. Cele mai mari talente manageriale ştiu că lucrurile trebuie comunicate oamenilor şi ştiu şi metodele necesare. Aşadar, partea strategică şi cea de consiliere sunt foarte importante în relaţiile publice. Segmentarea publicurilor e un alt concept cheie pentru că în relaţiile publice nu se operează cu publicul de masă. Alte concepte şi cuvinte cheie ar fi segmentarea demografică, lifestyle, pentru că toate acestea arată de ce tip de informaţie are nevoie fiecare.


După cum globalizarea înseamnă azi media personalizate, Mobile Media şi comunicaţiile mobile reprezintă deja direcţiile de acţiune ale viitorului. Astfel, comunicaţiile mobile sunt direcţia viitorului! Ceea ce este interesant în cazul comunicaţiilor mobile e faptul că nu mai e nevoie de autostrăzi, poţi trece peste munţi şi văi şi nu mai există „ambuteiaje“ de trafic. Comunicaţiile mobile devin nişte drumuri esenţiale, fiind „noua autostradă a viitorului“, chiar şi în domeniul relaţiilor publice.

Profesorul Dennis L. Wilcox crede că cititorii români vor aprecia lucrarea de faţă pentru că este scrisă foarte clar, are câte un rezumat la sfârşitul fiecărui capitol, fiecare concept important fiind explicat foarte bine şi oferă o imagine de ansamblu asupra managementului modern. Proporţia între teorie şi exemple practice în lucrarea de faţă este de 65% exemple şi sfaturi practice şi 35% teorie.
 

Nume Contacte Stock

0

 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Nu există nicio recenzie!

Sugestii și observații


Contactaţi-ne

Detalii livrare

Care sunt modalitatile de livrare?

Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

 

 • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

 

Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

Curierat Chisinau:

În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

Curierat National:

În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

 

 • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

 

Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

Modalități de plată

 Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

 

Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

 • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

 • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

Care este suma minima pentru care pot comanda?

Nu exista o valoare minima a comenzii.