De ce Librarius

Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 30 librării, situate în or. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or. Hîncești, or. Ialoveni, or. Călătași și or.Orhei.

CONTACT Oficiul central
 • Address: Or. Durlești, Str. Ștefan Vodă 3
  Chisinau, R. Moldova
 • Phone: 022 51-23-77
 • info@librarius.md
 • c/d:MD07EN000000222487408845
 • BC: "Energbank" SA ENEGMD22
 • c/f:1013600038202
 • TVA:0507058

Relatii Publice Internationale

Relatii Publice Internationale
10%
Autor
Patricia A
Editura
Curtea Veche
Colectie
Colectia Relatii publice internationale
Anul
2008
Pagini
360
Gen
Relatii publice
Format
155*220
Tip
Cartonata
ISBN
5948486007210
Stoc epuizat

Distribuie această carte

Relaţii publice internaţionale. Negocierea culturii, a identităţii şi a puterii oferă prima abordare critic-culturală a relaţiilor publice internaţionale în diferite medii de reglementare politice şi culturale. Analiza campaniilor Coca-Cola în India şi Turcia, a lansării New Coke şi a strategiei KFC în China este completată cu descrierea campaniilor de promovare a imaginii unor ţări precum Coreea de Sud şi Elveţia şi cu aceea a campaniei de eradicare a variolei desfăşurate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Studiile de caz prezentate, precum şi strategiile de comunicare implementate în mediul internaţional se vor dovedi utile atât studenţilor şi profesorilor de la facultăţile de comunicare şi jurnalism, cât şi celor de la ştiinţe politice, relaţii internaţionale sau relaţii economice internaţionale. În acelaşi timp, de cât mai multe exemple de bune practici au nevoie şi cei care activează într-o instituţie publică, într-o corporaţie, în presă sau în diplomaţie.

Sunt profund convinsă de faptul că, în această lume a globalizării, intelectualul mileniului al treilea trebuie să fie şi un bun comunicator — educat, nu doar talentat. Este extrem de important ca adepţii şi suporterii comunicării profesioniste să aibă la îndemână asemenea cărţi de valoare şi să îşi unească forţele pentru a valorifica talentul de comunicator şi creativitatea românului, un capital pe care trebuie să îl facem mai bine cunoscut lumii.


 

Nume Contacte Stock

0

 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Nu există nicio recenzie!

Carti din colectie


Sugestii și observații


Contactaţi-ne

Detalii livrare

Care sunt modalitatile de livrare?

Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

 

 • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

 

Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

Curierat Chisinau:

În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

Curierat National:

În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

 

 • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

 

Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

Modalități de plată

 Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

 

Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

 • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

 • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

Care este suma minima pentru care pot comanda?

Nu exista o valoare minima a comenzii.