Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Antioxidanti Reteta pentru viata

Antioxidanti Reteta pentru viata
Autor
Editura
Anul
2013
Pagini
328
gen
Hobby
Format
156*221
Tip
Brosata
ISBN
9786065885943
Cod produs
339724

Ce-ar fi dacă la originea tuturor bolilor şi dezechilibrelor din organism s-ar afla o singură cauză? La fel cum în fizica particulelor se vorbeşte despre supercorzi, astfel încât întregul univers ar fi alcătuit din nişte corzi minuscule care vibrează, şi în medicină cercetările recente par să indice că punctul de plecare al oricărei afecţiuni îl constituie nişte compuşi minusculi — radicalii liberi.
Un nivel crescut de radicali liberi poate conduce la diferite boli, de la probleme cardiovasculare la diabet şi de la depresii la alergii. În faţa acestei ameninţări, cea mai bună apărare a organismului o reprezintă antioxidanţii, o categorie aparte de substanţe care luptă împreună, alcătuind un soi de reţea de protecţie, pentru a contracara efectele negative produse de radicalii liberi, în scopul de a reduce stresul oxidativ.

Volumul de faţă reprezintă deopotrivă un compendiu şi un instrument practic, lesne de folosit. Veţi afla cu uşurinţă amănunte despre felul în care acţionează anumiţi antioxidanţi, dozele zilnice recomandate şi cele mai bune modalităţi de a asimila cantităţile necesare, fie din alimentaţie, fie prin administrarea de suplimente. Autorul descrie pe larg şi posibilele interacţiuni, întregind tabloul de ansamblu printr-o amplă prezentare a celor mai eficiente combinaţii de antioxidanţi, pentru a contracara diferitele probleme de sănătate.
Un program de exerciţii fizice constante şi moderate ca intensitate dublat de o detoxifiere periodică sunt propunerile care vin să completeze sugestiile alimentare, pentru a asigura un stil de viaţă sănătos şi pentru a scădea cât mai mult cu putinţă riscurile la care corpul este supus.
Învăţaţi să combateţi stresul, să vă păstraţi un tonus fizic şi mental de invidiat, urmând pas cu pas această reţetă simplă cu antioxidanţi, fără contraindicaţii sau efecte adverse, dar cu efect garantat!
BRYCE WYLDE a absolvit Universitatea York din Toronto şi Ontario College of Homeopathic Medicine, alegând să se specializeze în medicină alternativă şi nutriţie. La ora actuală
se numără printre cei mai renumiţi experţi canadieni în medicină funcţională, îmbinând remediile cunoscute din timpuri străvechi cu cele mai recente soluţii oferite de medicina contemporană.
Este realizatorul emisiunii TV Wylde on Health la postul CP24, în cadrul căreia de-a lungul timpului a avut invitaţi renumiţi, precum Dr. Mehmet Oz, Dr. Andrew Weil, Dr. David Suzuki sau Deepak Chopra. A apărut de asemenea în cadrul altor emisiuni despre medicină şi sănătate la posturi TV precum ABC, CTV Canada, The Discovery Channel sau W Channel.
Este membru al unor prestigioase instituţii (Ontario Homeopathic Association, Society of Free Radical Biology and Medicine, Institute of Functional Medicine, International Society of Orthomolecular Medicine). Antioxidanţii, reţetă pentru viaţă este cartea lui de debut (prima ediţie apărută în 2008). În 2012 a publicat volumul Wylde on Health: Your Best Choices in the World of Natural Health. 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii