Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Dragoste nebuna.Ghid de evitare a personalitatilor ciudate

Dragoste nebuna.Ghid de evitare a personalitatilor ciudate
Editura
Colectie
Familia
Anul
2013
Pagini
336
Format
130x200
Tip
Brosata
ISBN
9786065883529
Cod produs
322281

Te-ai întrebat vreodată de ce relaţiile tale nu funcţionează? De ce dai mereu peste parteneri indisponibili afectiv, complicaţi, greu de înţeles? De ce frustrările ajung să umbrească momentele plăcute? Dacă ţi-ai pierdut speranţa şi nu poţi înţelege de ce intri, mereu, în acelaşi scenariu fără sorţi de izbândă, cartea de faţă este exact ce îţi trebuie! Vei înţelege care este rolul tău în aceste alegeri, ce te ţine în astfel de tipare şi cum poţi face să te eliberezi şi să faci, în viitor, alegeri sănătoase.

Psihologii Johnson şi Murray explică, într-un stil accesibil, amuzant şi bine docu­mentat, de ce mulţi dintre noi suntem atraşi de parteneri cu tulburări de personalitate şi ne pun la dispoziţie strategii eficiente de a identifica şi a evita aceste tipologii. Acelora dintre noi cărora, din varii motive, le este greu să iasă dintr-o relaţie cu un partener cu probleme, îndrumările din această carte le vor fi deosebit de utile în a-şi face relaţia şi, nu în ultimul rând, viaţa mai suportabile şi mai sănătoase.
Dr. W. Brad Johnson este profesor asociat de psihologie la United States Naval Academy şi profesor asociat la Johns Hopkins University. Psiholog clinician de profesie, este membru APA (Asociaţia Psihologilor Americani) şi autorul multor lucrări, printre care şapte titluri în domeniile sănătăţii mintale şi al consilierii.

Dr. Kelly Murray este profesor asistent şi director al Insitutului de Studii Doctorale din cadrul Loyola College din Baltimore. Îşi desfăşoară activitatea ca psiholog clinician în Bethesda, Maryland, fiind specializată în domeniile tulburărilor de personalitate şi psihotraumatologie.
 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii