Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Programul de 90 de minute de somn pentru bebelusi

Programul de  90 de minute de somn pentru bebelusi
Editura
Colectie
Familia
Anul
2012
Pagini
216
gen
Psihologie
Format
133*201
Tip
Necartonata
ISBN
9786065883451
Cod produs
302341

Somnul bebeluşilor reprezintă unul dintre cele mai mari motive de stres şi îngrijorare pentru orice părinţi. Lipsa de odihnă aduce numeroase neajunsuri, precum oboseala cronică, o permanentă stare de iritare sau refuzul de a mânca. Nu puţine sunt situaţiile în care, în ciuda bunăvoinţei mamelor care nu mai ştiu cum să-şi aline copiii, sau a taţilor care fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i calma, bebeluşii plâng, se agită şi nu au parte de un somn îndestulător.
Pentru astfel de probleme dr. Polly Moore a alcătuit Programul de 90 de minute de somn pentru bebeluşi. Strategiile propuse de autoare sunt simple, uşor de pus în practică, dar mai ales fundamentate ştiinţific şi au un efect garantat. Astfel copiii vor avea parte de un somn liniştit, ordonat şi înviorător, iar părinţii îşi vor putea lua de pe cap o grijă în plus.

„În sfârşit o carte de tipul cum să… despre somnul bebeluşilor scrisă de o mamă care este în acelaşi timp om de ştiinţă. Polly Moore a desluşit tainele somnului copiilor şi înţelege, plină de empatie, prin ce carusel de griji trec părinţii.“

Dr. Sara C. Mednick, autoarea volumului

Take a Nap! Change your Life

„O carte care dovedeşte o înţelegere profundă a problemelor legate de somn la copii şi oferă soluţii practice.“

Dr. Judi Profant, University of California, Irvine

„O carte despre copii şi somn care le oferă părinţilor strategii simple şi fireşti, ilustrând o tehnică limpede, dar nu rigidă.“

Marry Ann LoFrumento, autoarea volumului

Simply Parenting – Understanding Your Newborn and Infant

Dr. Polly Moore conduce departamentul pentru studierea somnului din cadrul California Clinical Trials din San Diego. După obţinerea doctoratului în neuroştiinţe la University of California din Los Angeles (UCLA), a lucrat la centrul de oncologie din San Diego, precum şi la Scripps Clinic Sleep Center, unde a studiat efectele ritmului de somn asupra cancerului şi durerii. A predat şi a ţinut prelegeri despre planul NAPS peste tot în Statele Unite. Trăieşte în San Diego împreună cu familia sa.
 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii