Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Marea si nemaivazuta carte pentru fete

Marea si nemaivazuta carte pentru fete
Editura
Anul
2012
Pagini
304
gen
Hobby,creativitate copii
Format
192*240
Tip
Brosata
ISBN
9786065883086
Cod produs
302335

Aveţi o fată care în timpul liber stă fie în faţa calculatorului, fie la televizor, fie îşi petrece serile pălăvrăgind cu prietenele la telefon? Înseamnă că aveţi o fată care se plictiseşte şi nu ştie câte opţiuni există.

Indiferent ce pasiuni are fata, această carte îi va deschide orizontul, o va învăţa să coasă, să împletească, să descopere natura, să prepare nişte delicioase reţete rapide, să decoreze ouă de Paşte, să se machieze, să se coafeze, să pună în scenă piese de teatru, să realizeze diverse ornamente pentru petreceri, să învioreze atmosfera cu nişte păcăleli nevinovate ori cu trucuri magice, să confecţioneze inedite costume pentru Halloween, să realizeze diferite obiecte de artizanat şi, desigur, ornamentele de Crăciun, ba chiar va reuşi să acorde primul ajutor şi să ghicească viitorul…


Această carte se adresează acelor fete care doresc să aibă parte de experienţe inedite, care vor să arate şi să se simtă bine, să devină sufletul petrecerilor şi să ştie în acelaşi timp să se distreze alături de prietenele lor în aer liber, bucurându-se de natură în toate anotimpurile.

Învăţaţi din aceste pagini cum să:

• faceţi ouă de ciocolată cu surprize

• realizaţi felicitări pentru Paşte

• exersaţi mişcările de bază pentru balet

• pregătiţi o serată muzicală sau un spectacol

• puneţi în scenă o piesă

• faceţi un parfum

• întindeţi capcane şi să jucaţi renghiuri nevinovate

• spuneţi glume

• cultivaţi levănţică

• faceţi un foc de tabără

• ghiciţi în stele

Fă nişte prăjituri & linge lingurile.

Sapă în grădină & murdăreşte-ţi mâinile.

Confecţionează măşti & pătează-te pe mâini cu cerneală.

Invadează dulapurile & răsfaţă-te.

Toate acestea & multe altele în ghidul perfect al fetelor de orice vârstă.

Rosemary Davidson a copilărit în Comitatul Down din Irlanda de Nord, împreună cu trei surori, mulţi câini, o oaie pe post de animal de companie, mai multe vaci şi câţiva cai. A învăţat să coasă de la bunica ei croitoreasă, iar de la mătuşa ei, Dolly, a prins să tricoteze şi să facă prăjituri. Alături de tatăl ei a descoperit reţeta pentru pudră împotriva mâncărimilor, precum şi locurile în care se găsesc primăvara mormoloci, iar vara, fragi. De la surorile ei a învăţat, printre multe altele, măiestria mersului cu bicicleta sau a luptei cu picioarele.

Acum locuieşte în Londra, împreună cu fiica ei, Florence, şi cu fiul Spike şi lucrează ca redactor şi traducător de cărţi pentru copii.

Sarah Vine s-a născut în Ţara Galilor şi a crescut în Italia. De copil a demonstrat că nu avea deloc chemare pentru activităţile sportive, însă avea o atracţie irezistibilă pentru lecturi umoristice, mici bârfe, o plăcere deosebită să probeze pantofii mamei, o pasiune pentru mâncare şi pentru acte teatrale de înaltă clasă, lucruri care s-au dovedit a-i fi folositoare la maturitate. A lucrat toată viaţa ca jurnalist, iar în prezent scrie pentru The Times.

Sarah este căsătorită şi are doi copii.
 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii