Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Slabirea de durata

Slabirea de durata
Editura
Colectie
Carti cheie
Anul
2007
Pagini
384
gen
Frumusete,imagine,stil
Format
130x200
Tip
Necartonata
ISBN
5948486003144
Cod produs
269526

Stăpâneşte cele şapte chei ale menţinerii greutăţii după slăbire!

Vreau să vă adresez o provocare în legătură cu greutatea dumneavoastră şi chiar în legătură cu propria persoană, într-un mod cu care nu v-aţi mai confruntat până acum.
Cu toţii ştim că şirul nesfârşit de diete la modă nu face decât să mai adauge încă nişte kilograme la surplusul de greutate deja existent. Volumul Slăbirea de durată este rezultatul a peste 30 de ani de terapie cu pacienţi supraponderali şi de constatare a metodelor care funcţionează cu adevărat. Instrumentul real care vă va ajuta să slăbiţi pentru totdeauna vă va schimba într-un mod extra-ordinar viaţa. Sunt sigur că împreună putem obţine rezultate imediate de care veţi putea beneficia pentru tot restul zilelor dumneavoastră.
Slăbirea de durată este o chestiune care implică schimbarea anumitor factori din viaţa dumneavoastră, iar cartea pe care o ţineţi în mână tocmai acest lucru vă ajută să realizaţi — să vă schimbaţi, să priviţi diferit modul de abordare a unei diete, felul în care gândiţi despre mâncare, modul în care priviţi sănă-tatea. Cele şapte chei ale libertăţii de a slăbi pe care le veţi găsi în această carte vă vor deschide poarta către o nouă viaţă.

— Dr. Phil
Dr. Phillip C. McGraw a convins milioane de oameni să-şi analizeze cu realism propriul comportament şi să-şi reconsidere stilul de viaţă. Emisiunea sa, Dr. Phil, transmisă zi de zi din septembrie 2002, a doborât recorduri de audienţă şi este cea mai populară emisiune a show-ului Oprah Winfrey.

Cariera sa în televiziune a început ca expert consultant în cadrul emisiunii conduse de Oprah Winfrey. Emisiunea Dr. Phil a continuat să se ocupe de problemele reale care se ivesc în viaţă, dar într-un stil personal şi bazându-se pe experienţa sa îndelungată de psiholog şi specialist în comportamentul uman. Printre problemele abordate în emisiunea Dr. Phil s-au numărat medicina comportamentală, dietele de slăbire, problemele familiale actuale, creşterea copiilor, relaţiile mamă–fiică, drepturile femeii şi multe altele. S-a acordat o atenţie specială eforturilor de ajutorare a victimelor uraganelor Katrina şi Rita. Dr. Phil a discutat personal cu sute de evacuaţi din Dallas, Houston şi New Orleans, pe care i-a încurajat să nu-şi piardă speranţa că vor depăşi greutăţile prin care trec.

Dr. Phil figurează cu mai multe bestselleruri pe lista ziarului New York Times, printre care: Life Strategies: Doing What Works, Doing What Matters (
Strategii de viaţă
, Curtea Veche Publishing, 2006); şi Self Matters: Creating Your Life from Inside Out (
În căutarea sinelui
, Curtea Veche Publishing, 2004); The Ultimate Weight Solution: the Seven Keys to Weight Loss Freedom (2003) (în curs de apariţie la Curtea Veche Publishing). Cărţile sale au fost publicate în 37 de limbi şi s-au vândut în mai mult de 23 de milioane de exemplare.
Pe lângă activitatea sa de scriitor şi om de televiziune, Dr. Phil oferă consultanţă strategică pentru milioane de americani în rubrica sa lunară din O, The Oprah Magazine. De asemenea, este unul dintre cei mai căutaţi vorbitori publici din lume. Ca psiholog profesionist, a publicat numeroase articole de specialitate şi a practicat în diverse domenii ale psihologiei clinice şi medicinei comportamentale. Dr. Phil este doctor în psihologie clinică al Universităţii de Stat North Texas, având dublă specializare în medicina clinică şi comportamentală.
Dr. Phil, pasionat de tenis, golf şi scufundări subacvatice, locuieşte în Los Angeles împreună cu soţia sa Robin, cu care este căsătorit de mai bine de treizeci de ani, şi cei doi fii, Jay şi Jordan. 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii