Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Forta gandirii pozitive

Forta gandirii pozitive
Autor
Editura
Colectie
Carti cheie
Anul
2013
Pagini
328
gen
Psihologie
Format
135*200
Tip
Brosata
ISBN
9786065884946
Cod produs
322303

 Scopul acestei carti este unul simplu si direct. Nu emite pretentii la o calitate literara exceptionala, nici nu cauta sa faca dovada eruditiei mele iesite din comun. E vorba, pur si simplu, de un ghid practic care va incurajeaza la actiune in scopul autoperfectionarii. 
Norman Vincent Peale: Am scris propunandu-mi un singur obiectiv: sa imi ajut cititorii sa traiasca o viata fericita, plina de satisfactii si impliniri; ea reprezinta efortul meu de a impartasi experienta spirituala cu ceilalti, caci, daca m-a ajutat pe mine, sunt convins ca poate fi de folos si altora. Am scris aceasta carte si dintr-o intelegere profunda pentru durerea, greutatile si lupta care ne caracterizeaza existenta. Ea ne invata sa cultivam pacea sufleteasca, nu ca pe o evadare din viata pe taramul unei linisti protectoare, ci ca pe un centru al puterii din care se naste o energie nestavilita, ce ne va ajuta sa ne traim viata personala si sociala intr-un mod contructiv. Citind-o, veti invata sa ganditi pozitiv, fara a va stabili ca unic tel gloria, averea sau puterea, ci avand in vedere punerea in practica a credintei pentru a trece peste infrangeri si a va conduce viata in spiritul unor valori creatoare autentice. 
Veti invata sa va conduceti dupa reguli stricte de disciplina, care ii vor oferi satisfactii deosebite celui care isi va invinge propriile limite si va depasi obstacolele vietii.
Dr. Norman Vincent Peale (1898-1993), autorul a treizeci si patru de carti, a fost un reputat orator specializat in probleme motivationale, cunoscut in lumea intreaga sub numele de Predicatorul de milioane. Pastoria lui s-a intins pe sase decenii incluzind - fapt fara precedent - o perioada de cincizeci si doi de ani ca pastor principal la Biserica Marble Collegiate din New York. A fost fondatorul Institutului pentru Religie si Sanatate (o clinica religio-psihiatrica) si al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste patru milioane de exemplare. Cea mai buna carte a sa, Forta gindirii pozitive, s-a vandut in mai mult de 15 milioane de exemplare si s-a tradus in patruzeci de limbi.

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii