Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Un IQ finaciar mai bun

Un IQ finaciar mai bun
Editura
Colectie
Seria Kiyosaki
Anul
2011
Pagini
256
gen
Finante,Investitii
Format
150x230
Tip
Necartonata
ISBN
9786065880610
Cod produs
269561

"Aceasta carte nu contine sfaturi financiare. Dar te ajuta sa devii mai inteligent in plan financiar, asa incat sa poti intelege informatiile pe care le primesti si sa-ti gasesti propria cale spre nirvana financiara. Pe scurt, sa ajungi bogat devenind mai inteligent.“
Robert T. Kiyosaki

Autorul ne reaminteste ca niciodata nu e prea tarziu sa inveti, mai ales in contextul noului tip de capitalism in care traim. Nu mai e suficient sa economisesti, sa-ti platesti datoriile si sa investesti intr-un portofoliu diversificat. Si daca scolile traditionale nu predau bazele finantelor personale, poti incepe singur sa-ti extinzi cunostintele, pentru a-ti schimba viitorul.


Iata cele 5 tipuri de IQ financiar, dupa Kiyosaki, necesare fiecarei persoane care doreste sa obtina independenta financiara:

• Cum sa faci mai multi bani — sa afli cat valorezi cu adevarat, cine iti sunt clientii si cum sa-ti conturezi viitorul financiar.
• Cum sa-ti protejezi banii — sa privesti taxele ca fiind inerente vietii, alaturi de tine la bine si la rau, caci „nu conteaza cat castigi… ci cat iti ramane“.
• Cum sa-ti aloci banii — sa inveti cum sa traiesti pe baza unui buget, deoarece nu e suficient sa vrei un trai bun; trebuie sa-l si planifici.
• Cum sa ai profit prin efectul de levier — sa stii cum sa pui banii sa lucreze pentru tine, aceasta fiind o abilitate cruciala.
• Cum sa fii mai informat in plan financiar — sa accelerezi procesul de imbogatire, pe masura ce asimilezi tot mai multe informatii.

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii