Coșul meu
 • Nume Pret Reducere Cantitate Subtotal
 • Total: 0,00 lei
 • 5 граней лидерства

  5 граней лидерства
  Autor
  Кэмпбелл С.
  Editura
  Манн,Иванов и Фербер
  Anul
  2013
  Pagini
  304
  Format
  170*240
  Tip
  Cartonată
  ISBN
  9785916574258
  275 lei 10 %
  247.5 lei

  Distribuie această carte

  Эта книга развенчивает миф о существовании единственного пути к эффективному лидерству. Авторы считают, что нужно выбирать тот путь, который больше всего соответствует потребностям каждой конкретной ситуации. Скотт Кэмпбелл и Эллен Самиек исследуют пять основных граней лидерства: директивное управление, видение перспектив, вовлечение сотрудников, формирование отношений и коучинг. Этот анализ проведен на основе различных случаев из реальной жизни (от компании Harley-Davidson до компании Nestle, от мэра Нью-Йорка Рудольфа Джулиани до исследователя Антарктики Эрнеста Шеклтона) Для кого эта книга Эта книга для тех, кто хочет развить свои лидерские качества. Почему мы решили издавать эту книгу Мы уверены, что эффективному лидерству можно и нужно научиться. Но это не просто "еще одна книга" по эффективному лидерству. Эта книга предлагает целостную концептуальную модель, основанную на использовании ряда стилей лидерства.
  Nume Contacte Stock
  Mag.nr.412 Chisinau , Bd. Moscova, 1/1
  022 44-43-42 | 078 747 412
  Stoc limitat
  Mag 419 Chisinau , str. C.Tanase, 6
  | 078747419
  Stoc limitat

  0,0

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  Nu există nicio recenzie!

  Sugestii și observații


  Contactaţi-ne

  Detalii livrare

  Care sunt modalitatile de livrare?

  Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

   

  • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

   

  Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

  Curierat Chisinau:

  În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

  Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

  Curierat National:

  În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

  Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

   

  • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

   

  Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

  Modalități de plată

   Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

   

  Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

  • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

  Care este suma minima pentru care pot comanda?

  Nu exista o valoare minima a comenzii.